עבור לתוכן

דיסק הפעלה מכונן חיצוני

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB

אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ...

השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני בפורום הלא נכון?? מנהלים אולי עדיף להעביר לתוכנה?

פורסם

( Trex450אתה סורי במיקרה?? חחחח למה אתה פותח כפולים )

מעקב.

מצתרף לשאלה.

ובנוסף נגיד ושיש דרך כזו... הרי במהלך ההתקנה של XP \ ויסטה \ WIN7 המחשב עושה ריסט וניגש אוטומטי לדיסק ההתקנה וממשיך להתקין . האם זה יקרה מצב שיש תפריט BOOT

מזמן רציתי לפתוח דיון על זה ותמיד שחכתי ...

פורסם

אתם יכולים לנסות עם LiveCD

ובבוט לגשת ל-USB

פורסם

עשיתי משהו כזה על הDOK שלי. אני אישית בחרתי בדרך של עשיית מחיצה לכל תוכנה שרציתי (סה"כ 5 - UBUNTU,HIRENS,GPARTED, מחיצת

אחסון רגילה ומחיצה למנהל האתחול) וניהלתי את כולן באמצעות GRUB. זוהי הדרך הפשוטה. אם כל מה שכתבתי עד עכשיו נראה לך כמו

סינית עדיף שתרד מזה (או שתצמצם לתוכנה אחת גג שתיים) או שתתחיל לקרוא על הנושא.

פורסם

עשיתי משהו כזה על הDOK שלי. אני אישית בחרתי בדרך של עשיית מחיצה לכל תוכנה שרציתי (סה"כ 5 - UBUNTU,HIRENS,GPARTED, מחיצת

אחסון רגילה ומחיצה למנהל האתחול) וניהלתי את כולן באמצעות GRUB. זוהי הדרך הפשוטה. אם כל מה שכתבתי עד עכשיו נראה לך כמו

בכלל לא סינית . אבל האם זה עונה על השאלה שלי ? במהלך התקנה של XP > | מחיצות-פירמוט-העתקת קבצים >ריסט < התקנה | האם בשלב הריסט הבוט יגש לבד להתקנה של XP ? מקווה שהייתי ברור מספיק .

פורסם

פשוט תגדיר למחשב ליהטען מהבוט. יש אינספור מדריכים ברשת איך להתקין XP על הרדדיסק חיצוני.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך סינית .... אבל יש מגבלה למחיצות הראשיות שאפשר לתת האם בעזרת GRUB אני אוכל לעשות BOOT ממחיצה שהיא לוגית .... ?

פורסם

תלוי במערכת ובמנהל האתחול. XP לדוגמא חייבת להיטען ממחיצה ראשית אבל יש מנהלי אתחול שיכולים "לעבוד" עליה. להפצות לינוקס למינהן אין את

הבעיה הזו. חצי מהתוכנות שלי נטענות ממחיצה לוגית.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה מה אפשר לעשות..

מאיפה לקחת את כל המידע בנושא?? אני מחפש איזה אתר עם הסברים על הפקודות ואיך לערוך את הBOOTLOADERאבל לא ממש מוצא .. יש מצב שאתה זוכר מאיפה לקחת את המידע??

פורסם

אתרים כלליים על GRUB וניסוי וטעייה. כעיקרון הדרך שלי היא להתקין כל תוכנה כאילו היא לבד (דבר שבד"כ גורם לדריסת מנהל האתחול) ואח"כ

לסדר את מנהל האתחול הכללי לכולן.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאיבדנו אחד את השני....

אני מתכוון שיהיו שם את ההתקנות כלומר שאוכל להתקין משם ולא שיהיה מותקן שם ואני אוכל לעשות בוט משם .... כאילו יש לי רשיון כרגע ל XP ולויסטה ...7 בדרך .. אז אני רוצה להעתיק את הדיסקים המקוריים לכונן ולהתקין משם כשאר אני צריך ... יש לי נטייה לאבד דיסקים .... בכל אופן האם GRUB עדיין מתאים?

פורסם

זו בערך הדרך הכי עקומה לעשות את זה... מקסימום תשמור שם קבצי ISO ותצרוב אותם מתי שתצטרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים