פורסם 2010 במרץ 215 שנים מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים שקלת לבדוק באזור שמוסתר ע"י כרטיס המסך והקרור שלו...? ואגב, זו "הסוללה של הביוס", לא "הביוס של הסוללה"
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר הוצאתי את הכרטיס מסך ואין שמה את הסוללה של הביוס...אתה אולי יכול להגיד לי איך זה נראה?...לשים פה תמונה מגוגל או משו אני פשוט לא יודע איך זה נראה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר אין לי את זההה...יכול להיות שמדובר על מעבד חדש של 4 ליבות פשוט אין לי את זה מה אני עושה...אין תצוגה במסך שאני מדליק תמחשב
פורסם 2010 במרץ 215 שנים די ליילל כמו ילדה בת 4. ניסית לבדוק בחוברת הלוח (הזמינה באתר היצרן)? אני מבין שלא. אני מבין גם שאם מסובבים לך את הסוללה 90 מעלות אתה כבר לא מזהה אותה... פשוט בלוח שלך בהבדל מרוב הלוחות היא מורכבת בניצב ללוח, ליד גוף הקרור המרובע שבין המעבד לכרטיס המסך, באופן שלא מאפשר זיהוי מנקודת המבט ממנה צילמת. http://img.product.pchome.net/market/photo/2008/09/20/246061b.jpg
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר מה הקשר מיילל...פשוט בנעוץ שמה ראיתי שזה סוללה שונה בגלל זה לא הבנתי למה אין לי אותה..ואני לא מבין גדול בחומרה כמוך ככה שאתה לא צריך לשחק לי אותה ראש גדול פה...והוצאתי אותה אפילו חצי שעה היא הייתה בחוץ ועדיין אותו הדבר..אין תצוגה במסך
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר תיראה יש לי 2 giga ramבכרטיס אחדניסתי להוסיף לו 512 עוד כרטיס שהוא יישן למעבד שהמחשב פעל וניסתי להכניס את זה בכוחח מה שלא שמתי לב שהכרטיס זיכרון של ה 512הגודל שלו קטן אז ניסתי להכניס את זה בכוח ואז מאז המקרה הזה המחשב נכבהואין תצוגה במסך...אתה יכול לראות גם פתחתי פה אשכול...שמה זה יותר מפורט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451595.0
פורסם 2010 במרץ 215 שנים כנראה גרמת נזק ללוח האםנסה לחבר את הכרטיס של ה- 2 ג'יגה לסלוט השניזכור שני כללי ברזל:1.לא מתעסקים עם מוצרי חשמל/אלקטרוניקה כשהם פועלים2.אי אפשר לחבר זיכרון DDR לתוושבת DDR2
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר אוקיי תודה על המיידעע...ויש לציין ששמתי את הספק היישן של הפטנטיום 4 בחדש יש רעש כזה של סססססס.....משו מוזר ואני מתקשה בלחבר תחוטים האלה שהוצאתי כי כל פעם שאני מרכיב אותםנדלק המנורה של ההדלקה אבל זה בעצם הייה החוט של ההדלקה שככה אני לא יכול להדליק תמחשבאני לא יודע לחבר תחוטי ההדלקה והריסט והמנורות לדד האלה יש מדריך לזה או משו יכול להיות אולי זה בגלל זה הבעייה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.