עבור לתוכן

שתיה מוגזת במסעדות

Featured Replies

פורסם

רק אני פה סולד מקולה?

לא.

פורסם

לא.

יש לכם גם את ההוא שהפסיק לשתות קולה ומאז יש לו חירבוני פלא.

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל בטעם כי אז זה בעצם לא היה קוקה קולה, או ספרייט....

ובאמת אין לע קולה עם קצת גושים של קרח כמו ברד כזה.. אבל ממש זעירים.. - זה פשוט תענוג

אחחחחח טעם החיים :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מקבל בארצות הברית כוס קולה ענקית, עדיף לך שימזגו את הקולה על קרח אחרת תשתה בסוף קולה חמה.

בארה"ב אתה לא מקבל כוס ענקית, אתה מקבל דלי.

פורסם

לא תמיד נכון.

אתם מבלבלים בין מסעדות של sit down לעומת fast food...

במסעדות fast food אתה מקבל כוס של גלון\חצי גלון, במסעדות אתה מקבל כוס בגודל נורמלי...

פורסם

יש לכם גם את ההוא שהפסיק לשתות קולה ומאז יש לו חירבוני פלא.

fighter אם אני לא טועה..

המחנה שלנו גודל מיום ליום

פורסם

נו...ובסוף זה אותו דבר כמו שעושים במפעל או שההרכב שונה?

ההרכב לא בדיוק אותו דבר מבחינת חומרים משמרים וכאלו. מבחינת חומרי טעם, עד כמה שידוע לי זה פחות או יותר אותו דבר.

לגבי הזה שחושב שחומרי טעם מתקלקלים בקור, כשאתה מקרר משהו אתה מוציא ממנו את האנרגיה הפנימת שלו ולמעשה מוריד את הסיכוי להיווצרות תגובה כימית

או פיזיקלית שתשנה את החומר. מה שקורה שמקפיאים קולה זה שכל החומרים נפרדים מהמים שקופאים (המסיסות בקרח היא אפסית). אם מפשירים את הקולה, המים מפשירים לאחר כמה זמן ריכוז חומרים חוזר להיות פחות או יותר כמו בהתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים