עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ.

לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת.

ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ

מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים

פורסם

המאורר של הספק זז ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי\בדיקה,הוצאתי את על ההרדיסק זיכרונות כ.מסך וכו

החזרתי זיכרון, הרדיסק והוצאתי את השמל של הכרטיס מסך מדובר ב 7950 גי טי ל אי גי פי.

כשהוצאתי את החשמל של הכרטיס מסך,הכל נדלק ועובד המאוורררים והמחשב.כשאני מחבר את החשמל של הכ.מסך המחשב לא עולה.

יש לציין שהמאורר של הכרטיס מסך כשחשמל שלו מנותק כן עובד.

האם הכרטיס מסך מת:(??

פורסם

אפשרי שהכרטיס מסך תקול אבל גם ספק זאת אופציה למרות שהוא חדש

בשביל להיות בטוחים תקח ממישהו כרטיס מסך תקין ותתקין אצלך לצורך הבדיקה

איזה ספק ?

פורסם
  • מחבר

ספק ג'נרי 500 וואט.

ייתכן שהוא תקול???למרות שכל המחשב עובד כאילו הוא מפעיל את כל הריכבים והמאוררים?[br]פורסם בתאריך: 2.03.2010 בשעה 15:32:48

יותר נכון החברה של הספק הוא GOLDEN TIGER
פורסם

זה ספק ג'נרי..

הם עושים הרבה צרות..מומלץ שלא להשתמש

פורסם
  • מחבר

ללכת לממש אחריות???יש לי כרטיס שאני אוכל לבדוק אבל הוא ראדון 9250 בלי חשמל,עוד שעה אוכל לבדןק.

ואם הוא כן יעבוד המחשב זא שהספק טוב?

איך אני אוכל לממש אחריות יגידו לי הספק תקין,לא?[br]פורסם בתאריך: 2.03.2010 בשעה 15:40:46

אגב יש ריח של שרוף המחשב....אין לי מושג מאיפה זה מגיע:( [br]פורסם בתאריך: 2.03.2010 בשעה 15:43:36
עדכון ראיתי ממש עשן יוצא מהלוח אם מהאזור שמתחת לזכרונות..שמתי כ.מסך אחר המאוורים הכל עובד ולא עולה המחשב.האם הלוח אם מת?למרות שיש נורה ירוקה דולקת.asus p4p800SE[br]פורסם בתאריך: 2.03.2010 בשעה 16:41:01
כשאני מסיר את כל הזיכרונות יש ציפצופים מכיוון הלוח אם.אולי הוא ן תקין בבקשה תעזרו
פורסם
  • מחבר

עידכון-הלכי לחנות עם הספק כח ומתברר שהוא תקין.

כשאין זכרונות בלוח אם יש ציפצופים.

שמתי כרטיס מסך אחר פשוט הכל עובד,ולא נכבה אבל המחשב לא עולה.

מה יכולה להיות הבעייה ממש מוזרר

פורסם

תנסה בלי כלום (רק מעבד + לוח) - מצפצף ? שים רק זיכרון 1 ותראה אם אתה מקבל ציפצוף שונה בגלל שאין לך כרטיס מסך. חזור עם הפעולה עם כרטיס מסך, ועם כרטיס הזיכרון השני (לבד).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם מעבד ולוח בלבד...יש צפצופים!!!

הכנסתי זיכרון אחד בלי כרטיס מסך ,אין שום ציפיצופים בכלל...

מה יכולה לההיות הבעיה ממש מוזכר מה שקורה פה

פורסם

אם יצא לך עשן מהלוח אם אז הוא כבר לא תקין

פורסם
  • מחבר

כבר יצא לי עשן מהלוח לפני חצי שנה והוא המשיך לעבוד כרגיל,השאלה שלי אם הוא לא תרין,למה יש ציפצופים ממנו שאין זכרונות? ולמה כשאני מחבר כרטיס מסך אחר,הכל עובד המאוורים הכונן סידירום נדלק,אני שומע את ההרדיסק..סימן שהוא כן עובד לדעתי,וכמובן המנורה שלו הירוקה דולקת של הלוח.

כשאני מחבר אתצ ה 7950 גיטי שלי המחשב נדלק למאית השנייה ונכבה ישר.

עם הכרטיס האחר,המחשב נדלק והכל אבל כאילו אין ביוס אין כלום המסך לא נדלק בכלל,השאלה שלי האם הלוח אם הלך? או הכרטיס מסך"??

אין לי איך לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין או לא זה AGP כפול 8 הסלוט שלו.אודה לעוזרים!!

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו..אין את הציפצוף הזה שהמחשב נדלק.....:(

פורסם

הצפצופים הם סימן =קוד לפעילות תקינה של לוח האם =מערכת

כשאין זכרון או כרטיס מסך זה מצפצף בסדרה של צפצופים שמסמנים על הבעיה

פורסם
  • מחבר

כבר כתבתי שהוצאתי את כל הזכרונות והייתה סידרה של ציפצופים!!!!

זה מה שמוזר לי כי אם לא היה תקיןם לא היה מצפצף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים