פורסם 2010 במרץ 115 שנים שלום לכולם קניתי היום ספק ENERMAX MODU82 425W. והמאוור שלו הוא 120 מ"מ המארז שלי הוא יחסית קטן אז התקנתי אותו למעלה עם המאורר כלפיי מטה לכיוון המעבד. והבעיה היא יש לי קירור של המעבד ARTUC FREEZR 7 PRO ובין המאורר של הספק לגוף קירור יש אולי ס"מ 2 רווח בלחץ האם זה נורא?
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר תודה רבה על העזרה. העליתי תמונה של המארז איך שזה מורכב פשוט אני מודאג שאם זה יהיה צמוד מדיי הקירור של הספק לא יתפקד כמו שצריך הספק יתחמם?תודה על העזרהhttp://www.siz.co.il/my.php?i=ykymlzlmzz5y.jpg
פורסם 2010 במרץ 115 שנים תקין לחלוטין, תהיה רגועורק ע"מ להרגיע אותך עוד יותר, ככה זה נראה אצלי:[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 115 שנים זה רק נראה ככה בתמונה, יש טיפה פחות מ-2 סנטימטר ביניהם.גם אם הגריל של הספק היה נוגע ממש בגוף הקירור (במקרה הקיצוני ביותר...) זה עדיין היה תקין.שום דבר לא יתחמם, הסר דאגה מלבך.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר שוב תודה שי יש לי עוד שאלה קטנה מכיוון הספק יש יציאה 3 פינים קטנה חוט בצבע לבן זה נראה כאילו מכיוון המאורר של הספק ואצלי בלוח אין מקום לחיבור הזה פי מה שהבנתי זה שליטה על עוצמת המאורר ואני לא חיברתי אותו האם זזה בסדר?
פורסם 2010 במרץ 115 שנים זה לא לשליטה על עוצמת המאורר, זה רק לניטור מהירותו בלבד, אין צורך לחבר את הכבל הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.