עבור לתוכן

מסעדת בשרים טובה באזור ת"א?

Featured Replies

פורסם

אהבתי את האופן שבו מעוצב התפריט של מיט-בר... עוד לא יצא לי לאכול שם אבל זה כבר מהתפריט זה נראה רציני :)

אגב - מי שמעוניין לדעת מה היא מסעדת הבשרים הטובה ביותר בעולם (לפחות למיטב ידיעתי :lol: ) הרי שזו מסעדת PETER LUGER בברוקלין, ניו-יורק

אכלתי שם 3 או 4 פעמים, ולא טעמתי מעודי מנת בשר ערבה יותר לחך מזו

• תגובות 42
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין על NG.

פורסם

אין על NG.

+1 (כן! אני שוב עושה +1 על NG)

פורסם

קאסה דו ברזיל בינונית במקרה הטוב... לא בשר איכותי. הייתי רק באילת. זה סביר, אבל סתם בשר.

בגדול באזור המרכז יש הכל, אבל אין לי איזה דעה מעודכנת.

מהנסיון שלי, את האוכל הכי טוב תמצא במסעדות עילית - מסעדות שף כאלה ואחרות. וזה כולל גם את הבשר.

מעולם לא טעמתי בשר יותר טוב מהבשרים שמוגשים ביועזר בר-יין, כתית, כרמלה בנחלה או רפאל. נכון שאלה לא מסעדות בשר, אבל בכל מסעדה שמכבדת את עצמה יש מבחר בשרים נאה. וכמעט תמיד זה יהיה יותר טוב מבשר של 'מסעדת בשרים' - פשוט כי הן ממוצבות קצת יותר נמוך. כמובן שזה לא תמיד המקרה, וכמובן שלא הייתי בכל מסעדת בשרים בארץ.

מה שכן, כל המסעדות שרשמתי פה יקרות, אתה יוצא בנזק של 500 שקל לזוג בד"כ, וצפונה... אבל בשביל אירוע מיוחד, שרות מעולה ואוכל ברמה אחרת לגמרי לגמרי לגמרי, שווה לשקול את האופציה...

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא של מסעדות שף, לפני כמה חודשים הייתי עם חברים במסעדת Messa.

אמנם היה יקר רצח, אבל נראה לי שזו הייתה אחת הפעמים היחידות שבהן ממש נהניתי מכל מנה שהייתה על השולחן (כמובן טעמנו מהמנות זה של זה).

פורסם

שאלה מרתקת:

מהניסיון שלכם, באיזו מסעדת בשרים יש את יחס העלות-גודל מנת בשר הכי טוב ?

אני יודע לדוגמה שבפראגה הקטנה משלמים מעט ומקבלים מנות גדולות. לא שזה אגדה, אבל אחלה מקום לאכול.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל הההצעות אבל המסעדות האלו ממש יקרות.

אין מצב להשיג סטייק טוב בלא יותר מ100 שקל?

פורסם

פחות מ-100 שקל? אולי עדנה ברמת השרון (http://www.edna-rest.co.il/edna/menu/)

אולי לא הכי טוב בעולם, אבל עדיין ברמה טובה יחסית ובמחיר סביר.

פורסם

מתי אתה מתכוון ללכת? אם זה בצהריים יש עסקיות מעולות ברוב המסעדות.

בד"כ המחירים נעים מ-90 עד 140 ש"ח לעסקית שכוללת מנה עיקרית + ראשונה, שתיה וכו', תלוי במסעדה ובעסקית.

אני מתאר לעצמי שאתה לא מגיע למסעדה, מזמין רק סטייק והולך. אז גם אם הסטייק עולה 100 ש"ח יש עוד הוצאות ומגיעים בד"כ ל130-140 לארוחה.

בקיצור אני ממליץ בחום לבדוק את הנושא. בחלק מהמסעדות יש אפילו עסקיות בשבת בצהריים (לפחות משהו טוב יצא מה'מיתון' ;D).

פורסם

אנשים צריכים להפסיק להמליץ כאן על המבורגריות. הבחור ביקש מסעדת בשרים.

ומה לא בסדר בדוריס קצבים ? יקר, אבל שווה את זה.

http://www.doris-k.co.il/?pct=1&id=

פורסם

דוריס קצבים (המקורית, בראש פינה) איכזבה אותי בטירוף: מידות עשיה לא מדויקות (מדיום רר הגיע מדיום וול, מדיום הגיע וול דן), שירות קלוקל ויקרה בצורה לא סבירה יחסית לתמורה.

פורסם

היה מקום ביפו בשם "פופה" שזאת היתה המבורגריה מצוינת,בגלל החפירות הארכאולוגיות שהיו בדיוק

מול פתח המקום הבעלים סגר.

לא יודע אם המקום עוד קיים אבל ההמבורגר של "MEAT BALL" ממש טוב.

יש פאב נחמד בראשון לציון ששמו "אידאה" שההמבורגר שלו לטעמי היה אחד הטובים שאכלתי.

http://www.rol.co.il/sites/idea/newsclippings.html

אבל עדיין כמו שהחברה ציינו כאן אין על ההמבורגר של "אגאדיר".

לא היה ולא יהיה מקום עם לחמניה כמו של פופא !!! אין !

מיטבול טובים מאוד בבורגרים .

ולגבי בשר ?

פויקה . קח ראמפ סטייק , מדהים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים