עבור לתוכן

מסעדת בשרים טובה באזור ת"א?

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא הזכיר פה את דיקסי... אמנם היא ידועה בעיקר במנות הראשונות והתוספות שלה (כנפיים, הום פרייז, שרימפס)

אבל לדעתי יש שם את הסטייקים הכי טובים באיזור המרכז - למרות שאני מודה שלא אכלתי בכל המסעדות שצויינו לעיל...

הם מגיעים חרוכים לחלוטין מבחוץ, ואדמדמים בוהקים מבפנים... הבשר רך ועסיסי אבל ממש לא "גומי", אלא נמס בפה. מה שכן, הוא קצת שומני, אבל ככה סטייק אנטריקוט טוב צריך להיות (מי שבדיאטה שיקח סינטה או פילה)

אני אגב מצטרף להמלצה של קרטר על "עד העצם" בהרצליה - היא בערך מקום 2 אצלי מבחינת בשרים - והיא קיימת כבר מליון שנה! אני זוכר שהייתי אוכל שם עוד כשהייתי בן 7

וכן, בשביל בשר טוב צריך לשלם, מה לעשות

אם רוצים לאכול סוליית נעליים תמיד אפשר ללכת : BURGERS BAR (ודומיו) או השווארמיה הקרובה לביתך המוכרת "סטייק"

אגב אם אתה מעוניין בבשר דוחה במיוחד אתה יכול לפקוד את אחת ממסעדות הבשרים בנתניה --- אין שם *מסעדה אחת טובה* (של בשרים!) - כולן מוכרות סוליות - ועוד במחיר מופקע לחלוטין (80 שקל לסטייק באיכות פחות טובה מזו של סופרמרקט בשטחים)

אגב, אם יוצא למישהו פה לראות (איפשהו) מנה שנקראת: "נתח קצבים" -- תזמינו!! (יש כזו במסעדת רפאל, וגם ב-"אברקסס" של אייל שני) - מדובר בבשר שנמצא צמוד לסרעפת של הבקר (אם הבנתי נכון) ויש לו טעם מאוד מאוד ייחודי ומרקם מדהים... אבל שימו לב שבדרך כלל מגישים אותו מדיום רייר בחתיכות דקות - אבל הוא ממש נימוח בפה

• תגובות 42
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וולפנייט !!! וכל מילה אחרת מיותרת

פורסם

וולפנייט'ס היא לא מסעדת בשרים אלא המבורגריה -

ובכל מקרה, לדעתי ההמבורגר של אגאדיר הוא גם טעים יותר (כי הוא יותר אדום, נא ועסיסי) וגם גדול יותר (ועם זה כבר אי אפשר להתווכח)

חוץ אולי מבאדיסון (ברעננה, שמוכרים קבבים מ ד ה י מ י ם) לא אכלתי שום בשר טחון שמשתווה לזה שנמכר באגאדיר...

אבל אפשר לומר ש-וולפ מקום 2, ואחריו מוזס, ואחריו בלאק, כששני אלו נמצאים הרחק מאחור בגלל שההמבורגר שלהם מגיע שרוף ועייף....

אפילו מג'יק בורגר (ליד כיכר רבין) כבר עדיף על בלאק...

פורסם

klayhamm אם לדעתך הסטייקים של דיקסי הכי טובים אתה צריך להתנסות בעוד כמה מסעדות, אמנם הסטייקים שלה לא רעים אבל בהחלט לא שווים את המחיר ובמחיר שהם דורשים אפשר להשיג סטייקים יותר טובים (וגם בפחות ממה שהם דורשים).

אמנם לא יצא לי לאכול שם הרבה זמן אבל בבלק סטיר במוצא (הכי טוב מבין הסניפים) יש סטייקים מצויינים.

אבל תכלס, הכי טוב ללכת לקצב טוב לקנות בשר איכותי ולבשל אותו איך שאתה אוהב...

עוד מסעדה מצויינית אם כי זו מסעדת שף ולא מסעדת בשרים נטו היא קימל, הסטייק פילה מצויין (יש כמה וריאציות) והמנה הראשונה של השקדי עגל סופנית! כמובן שבתור מסעדת שף היא קצת יקרה אבל שווה את ההשקעה פעם ב...

פורסם

אגב דיקסי, השף של הדסון, עמיר אילן, היה השף של דיקסי 11 שנה. עוד סיבה לתת שם ביקור :)

בקשר להמבורגרים, מוזס ואגאדיר צמודים אצלי.

אבל אני גם שומר פינה חמה בלב ל"ברביס" באילת למי שמכיר.. יש להם את אוסף הרטבים הכי מגניב שיש.

פורסם

אמנם לא יצא לי לאכול שם הרבה זמן אבל בבלק סטיר במוצא (הכי טוב מבין הסניפים) יש סטייקים מצויינים.

אבל תכלס, הכי טוב ללכת לקצב טוב לקנות בשר איכותי ולבשל אותו איך שאתה אוהב...

מצטער, אבל פעם (5-6 שנים) הייתי מסכים איתך בנוגע לבלק סטיר במוצא, היום

זה פשוט נורא. פעם אחרונה שאכלתי שם היה זוועה

אבל אם כבר הגעת עד ירושלים תגיע לקבלייר, שווה כל שקל (ואתה תשאיר שם לא מעט שקלים).

זאת כבר כמה שנים טובות המסעדה שאני מגיע אליה באירועים מיוחדים (ימי הולדת, גיוס ובעוד 3 שבועות, שחרור... :yelclap:)

פורסם

אפרופו מסעדות שעבר זמנן --- פעם ODEON (ליד הסינמטק בת"א) הייתה מסעדת המבורגרים ובשרים - לא רעה בכלל - ואז התחלפו הבעלים והיא הפכה ל- PIECE OF CRAP

פורסם

מעולם לא התחלפו הבעלים של אודאון. היא פשוט נסגרה לפני קצת יותר משנה.

פורסם

היה מקום ביפו בשם "פופה" שזאת היתה המבורגריה מצוינת,בגלל החפירות הארכאולוגיות שהיו בדיוק

מול פתח המקום הבעלים סגר.

לא יודע אם המקום עוד קיים אבל ההמבורגר של "MEAT BALL" ממש טוב.

יש פאב נחמד בראשון לציון ששמו "אידאה" שההמבורגר שלו לטעמי היה אחד הטובים שאכלתי.

http://www.rol.co.il/sites/idea/newsclippings.html

אבל עדיין כמו שהחברה ציינו כאן אין על ההמבורגר של "אגאדיר".

פורסם

אכלתי ביום שישי במסעדת עדנה ברמת השרון

אנטריקוט 350 גרם

הזמנתי מדיום וכל הצלחת התמלאה בדם

היה מעולה והמחיר רק 69 ש"ח

פורסם

ממליץ לבקר בMEATBALL לראשונה הרבצתי המבורגר 600גרם (עלה 77שח היה גדול יותר מהלחמניה אבל היה טווואוב!)

פורסם

אנטריקוט 350 גרם

עדנה אחלה מסעדה!

פורסם

+1 לNG בנווה צדק

אחת הטובות, לקחתי 1.2K בשר, חצי סינטה חצי פילה עוד עוד מישהי, אבל אני הייתי אחראי לרוב המכריע שם :smile1:

יש גם את meat bar צמוד לכיכר רבין, נחמדה מאוד

פורסם

בדיוק אירחנו במיט-בר איזה מומחה מסניף אחר של החברה בחו"ל ולקחנו אותו לשם בגלל שיש שם בשר איכותי. האנטריקוט היה אחד הטעימים שאכלתי.

הם הגזימו עם המחירים, אבל פה לפחות אתה מקבל בשר טעים ועסיסי. ב-"דוריס קצבים" ב-150ש"ח מקבלים מסטיק בזוקה במשקל חצי קילו.

http://www.rol.co.il/sites/meat-bar/menu.html

פורסם

אנטריקוט 350 גרם

אכן מסעדה מעולה. גם הביף סטרוגנוף שלהם ממש ממש טוב.

מה שכן, זו ממש לא מסעדת בשרים - המסעדה מתמחה באוכל פרסי (תבשילים ממש טובים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים