פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה ליששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזרוכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזראחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזרוכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזריםעשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסטומאז כל פעם שאני מדליק את המחשבממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PICמשהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעיםכל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחרעכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלוםהמסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני...מה לדעתכם הבעיה ?ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכתיש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפורס אמ.אקס, והרדיסק ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים יכול להיות שזה כרטיס מסך שגמר שעות...יש לך כרטיס אחר שתוכל לבדוק אותו על אותו מחשב? תנסה ותיראה...
פורסם 2003 באוקטובר 621 שנים מחבר אין עליו מאורר בכלל, הכרטיס לא כל כך חם, זה Geforce MX 440 של חברת Chaintec בן חצי שנה בערך..אין לי כרטיס אחר, רק Voodoo Rash של חברת קרייאטיב, אבל הוא לא יכול להתחבר ללוח שליכי בלוח שלי החיבור AGP כזה עם מחיצה באמצע והחיבור של הכרטיס ארוך כזה בלי הפסקהאז הוא עובד על לוח אסוס יותר ישן, (סלרון 1.2 גיגהרץ)לדעתכם זה באמת הכרטיס מסך ולא הלוח אם ?אני ינסה מחר להחליף את הכרטיס עם חבר שלי .. נשים את שלי אצלו ואת שלו אצלי ונראה מה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.