פורסם 2010 במרץ 1615 שנים טוב אתם ממש פספסתם אותי אבל לא משנה.עוד מישהו נזרק לווינדוס כל פעם שהוא מנסה להתחיל משחק מאז העדכון?
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מחבר משום מה נזרקתי כרגע- נילך כבר לישון [בי] היה משחק טוב [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים גם מקום 6 זה כבוד אבל כן היה משחק טוב.. ואני גם נזרק לפעמים לווינדוס וכשזה קורה אני מוציא את הדיסק ונכנס שוב אחרי שעה שעתיים מביאוס חחח. דניאל-פודריקה בלאט
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים הייייייייייהנה אניאחלה סקרינשוט rroonnii!!!ריספקט לקבוצהבהחלט סשן מוצלח היוםהיה תענוג
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים איזה כיף, אני בשיפור מתמיד. ייצא לנו בבוקר של אתמול להיות 5 נגד 15 בערך ועשיתי איזה 10 הריגות על הריגה אחת. EA עשו משחק אדיר, חוץ מהענייני התחברות.
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים טוב אני לא רואה שהסטים מוריד לי את הפאטצ', ואני לא יודע אם זה בכוונה איפה אני משיג את הפאטצ', אני כבר אוריד בעצמי. ולא ידעתי לגבי הדרגות, חשבתי שזה האק של דרגות או משהו :
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מוזר, גם לי זה לא אוריד שום פאטצ' וזה עושה לי בעיות התחברות כרגע.למישהו יש עוד בעיות התחברות כרגע?איך אני בודק אם אני מעודכן?
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים אם יש לך את הגירסה בלי הSTEAM , תיכנס לתיקייה שבה מותקן המשחק, יש שם קובץ UPDATER כמו שהיה בבטא.תפעיל אותו והוא כבר יבדוק מול השרת אם הגירסא שלך מעודכנת או לא , אם לא הוא ישאל אותך אם להוריד את העדכון.אם זו גירסת הסטים , תאלץ לחכות שהפאטץ' יגיע מEA לשרתים של סטים...
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מחבר איזה כיף' date=' אני בשיפור מתמיד. ייצא לנו בבוקר של אתמול להיות 5 נגד 15 בערך ועשיתי איזה 10 הריגות על הריגה אחת. EA עשו משחק אדיר, חוץ מהענייני התחברות. [/quote'] ככל שמשחקים יותר מתרגלים למשחק -ומשתפרים. זה היה איתי המשחק? באמת היה 15 נגד 5? לא זכור לי כזה הבדל גדול. משחק אדיר- העיקר שרוב הזמן מתחבר לי חלק- תשאר הם יסדרו. היייייייייי הנה אני אחלה סקרינשוט rroonnii!!! ריספקט לקבוצה בהחלט סשן מוצלח היום היה תענוג איפה אתה -אה הנה אולי מספר המזל שלי זה 44 [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים מייק, כנראה כבר זה עשה לי update בלי שאני ארגיש או שזה נעשה מתי שאח שלי שיחק ולא הייתי בבית. הגירסא היא: 55172 אם זכור לי. רוני, היה בהחלט הבדל גדול, אבל אני לא מדבר על הבוקר הזה אלא על אתמול. ועכשיו ענייני ההתחברות הסתדרו, כנראה עד הודעה חדשה. :
פורסם 2010 במרץ 1715 שנים כן מדבר על אתמול.בשעות של עכשיו היה לך גם בעיות התחברות?כן, כתבתי את זה גם בשרת אם שמת לב...אבל עכשיו בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.