פורסם 2010 במרץ 1615 שנים האמת שלי יש את "הבעיה" ההפוכה , לרוב אני מתחיל סיבוב חדש לבדי ורק אז מגיעים כולם.... אז אתה מרגיש מאוד בודד? זה דווקא נותן לך יתרון על פני כולם. רוצה להתחלף בכרטיסים? אותי עדיין משגעת העובדה שבתפריטים יש לי 60-70 FPS ולפעמים עולה עד 150, אבל במשחק עצמו זה לא עולה על 40 FPS.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים אז אתה מרגיש מאוד בודד? זה דווקא נותן לך יתרון על פני כולם. רוצה להתחלף בכרטיסים? אותי עדיין משגעת העובדה שבתפריטים יש לי 60-70 FPS ולפעמים עולה עד 150, אבל במשחק עצמו זה לא עולה על 40 FPS. כן , אני מרגיש בודד , יתרון? איזה יתרון? את מי אני יהרוג אם אין אף אחד??
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים בטח שזה יתרון הלוואי עלילוקח אנג'ניר, עם מוקשים, רץ לכבישים מתחיל למלא אותם במוקשים...boom boom double\triple kill 8)קיצר אני נכנס עכשיו למשחק מי בא?
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים עשיתם את זה כאילו אני 5 דקות לבד , כולה 10-30 שניות במקסימום , ברוב רובן (אם לא כולן) של המפות זה לא נותן לי שום יתרון...
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים תרוץ להפעיל את התחנות, זה עוד 260 נקודות לכל 2 תחנות ושמע, נניח אתה רוצה ליהיות RECON, יש לך מספיק זמן להתקרב וליהיות בעמדה שאתה יכול באמת לרסס את כולם לפני שהם יספיק להתחייל את המשחק, הנה לך יתרון (: או שקטע המוקשים גם כן מוצלח אז לא נורא, אתה עדיין מספיק טוב כדי להתקדם מספיק כדי שתוכל לעשות התחלה יפה. ואתם מצליחים לצרף אנשים במשחק? ניסיתי שוב ושוב ושוב ואו שמתעלמים ממני או שזה לא עובד. מישהו יכול לשלוח לי עצת חברות?
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים שוב , זה נחמד בתיאוריה , זה לא תופס בפועל...הדבר האחרון שאני רוצה זה להיתפס לבד בתחנות הMCOM כש16 שחקני אוייב מופיעים פתאום מולי...וברוב המפות צריך לרוץ לא מעט כדי להגיע לתחנות , עד אז מתחברים מספיק שחקנים כדי לעצור אותי...וגם אצלי לא עובד הFriends' List , שלחתי כמה פעמים ולא נראה לי שהייתה תגובה.רק בConquest זה נותן לי יתרון "יחסי"...
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מי צריך חברים ( ) בכ"מ טריילר חדש למשחק אם זה מעניין מישהו. http://www.youtube.com/watch?v=K2Qpui1hYBw
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים פ*ק Guy איזה איכות ! היה משחק טוב מקודם וד"א לא ידעתי שעל סריאל אחד אפשר לשחק 2. אני קניתי ואחי משחק עם חייל אחר, והיום הוצאתי את הדיסק המשכתי לשחק ואז אחי הכניס את הדיסק והצלחנו לשחק ביחד ! חזק בטירוף.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים כן היה משחק טוב, הכי משעשע היה שהאדמין התחיל לדבר איתנו באמצע המשחק העיקר הסכמנו שאני אדמין, אני מחכה שיתחילו לתת השראות
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מי צריך חברים ( ) בכ"מ טריילר חדש למשחק אם זה מעניין מישהו. סרטון חזק. אהבתי
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים עשיתי סיבוב בשרת של HWzone ואז כשנגמר הסיבוב זה התחיל לספור לי את כל רמות מההתחלה, מ-1 עד 9, ובסדר חשבתי סתם התאפס או משהו, אבל עכשיו אני נכנס לסיבוב ואני רואה בתפריט השחקנים שזה מתחיל לספור לי את כל הרמות כמו שאר הצ'יטרים. מה אני עושה עם זה? אין שום קשר לצ'יטרים. דרגה 10 ב-scoreboard וב-squad menu נראית ככה. זה באג עוד מהבטא כפי שאמר יואל. בקיצור- כך נראית דרגה 10. חחח... סרטון קללות ברוסית.... דניאל , לא ידעתי שאתה מעביר הדרכות ללימוד השפה הרוסית למען תקשורת טובה יותר במשחק... אני לא מבין , לא היה יותר פשוט להזמין MORTAR?? לאלו שפספסו- שני סרטונים אדירים- חובה צפייה לכל שחקן BC2 - במיוחד הראשון BC2: Jaggernaut HWZone: Ironhide BC2: 1-Nike-1 HWZone: !_Nike_! BC2: IL-RROONNII HWZone: rroonnii BC2: Trumpeldor HWZone: Trumpeldor BC2: MaxerSKV HWZone: maximskv BC2: nucleo HWZone: nucleo BC2: J0HNIE HWZone: J0HNIE BC2: Born2Kill HWZone: °FullˆGaz° BC2: B.D.B. HWZone: B.D.B. BC2: M1keil HWZone: m1ke BC2: mishax1 HWZone: mishax1 BC2: AlphaCygni HWZone: ™ALÞHÃ BC2: esaly HWZone: esaly BC2: SimonSix HWZone: SimonSix BC2: NewB1KanewB HWZone: Thant BC2: oakeY HWZone: german103 BC2: Yoel47 HWZone: Yoel47 BC2: eden HWZone: edenn BC2: Elite_Sniper HWZone: Tzafrir BC2: [s6]XTZ-Mike HWZone: Xtazy-Mike BC2: Maor66 HWZone: Maor66 BC2: Mafiozox HWZone: Trans_Europe_Express BC2: Serenei HWZone: Serene BC2: 1337Din HWZone: 1337Din BC2: EgoManiac HWZone: ™Ego-Maniac BC2: Cocaine^Cowboy HWZone: Timor BC2: Guy950 HWZone: Guy950 BC2: fighterisr HWZone: fighter BC2: Lost Spirit HWZone: Lost Spirit BC2: -== DonShako ==- HWZone: $haKo BC2: xtzown HWZone: dan_dekel BC2: Daniel Oprisa HWZone: Danix60
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים חחח דניאל איזה סרטונים,שני רוסים מטומטים חחחחחחחכל היום בלאט נחוי.. איך היו כל כך הרבה עזרה ראשונה וAMMO ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.