פורסם 2010 במרץ 1615 שנים רוני, למה לא עברת אל הקבוצה שלנו בורספימו?תבוא ותצטרף לסקוואד, גם ככה הייתם איזה 15 על 6 שם...
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים אההה חחחחחחחחחחאמרתי כבר שזה לא תוצאה משהו..מבחינת הניקוד כן אבל ל K\D R זה לא טוב..פעם הגעתי ל5800 משהו כזה..
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מחבר רוני' date=' למה לא עברת אל הקבוצה שלנו בורספימו?תבוא ותצטרף לסקוואד, גם ככה הייתם איזה 15 על 6 שם...[/quote']אתה מדבר על היום בבוקר? בכל אופן לפעמיים זה לא נותן לי לעבור קבוצה גם שאותה קבוצה מועטה יותר.אני מחובר שם ,אבל לא במשחק כרגע.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים מדברים ב-mohawk פרטים פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454146.0
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים :lol: הוא לא יחזור עוד שבוע וחצי הא? והפאטצ' ממה שהבנתי לא ייצא עדיין לסטים, הוא ייצא מחר למשתמשי סטים. אני צודק? haKo$, לא נראה לי שאפשר. אבל למה פתחת כמה משתמשים?
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים הוא לא יחזור עוד שבוע וחצי הא?והפאטצ' ממה שהבנתי לא ייצא עדיין לסטים, הוא ייצא מחר למשתמשי סטים.אני צודק?haKo$, לא נראה לי שאפשר.אבל למה פתחת כמה משתמשים?פתחתי אחד בשביל אימונים קצת להתרגל למשחק, אחד פתחתי בניק שקצת טעיתי בכתיב שם..וזהו.ניראה אולי דרך הconfig או באיזשהו קובץ או דרך כלשהי יש דרך למחוק את זה..חייב!! זה מכער לי את הmenu.. :s05:
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים למישהו יש טיפ איך לחסל את המסוק במשימה בשם "Sangre Del Toro"? אני מצליח את החלק הראשון שמחסלים את כל האנשים אבל אני אף פעם לא מצליח לפוצץ את המסוק עם הRPG. תודה.
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים תגובות ספאם נמחקו.אני מבקש להמשיך בנושא הדיון, ולא להתעסק בנושאים לא קשורים (הרחקות ונושאי משמעת כאלו ואחרים)
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים פתחתי אחד בשביל אימונים קצת להתרגל למשחק, אחד פתחתי בניק שקצת טעיתי בכתיב שם..וזהו.ניראה אולי דרך הconfig או באיזשהו קובץ או דרך כלשהי יש דרך למחוק את זה..חייב!! זה מכער לי את הmenu.. :s05:המשתמשים נשמרים בשרת של EA.ככה שאין לך מה לחפש...
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים למישהו יש טיפ איך לחסל את המסוק במשימה בשם "Sangre Del Toro"? אני מצליח את החלק הראשון שמחסלים את כל האנשים אבל אני אף פעם לא מצליח לפוצץ את המסוק עם הRPG. תודה. אתה מדבר על המשימה עם שני המסוקים במדבר? אני לא כ"כ זוכר את השם של המשימות. ולתשובה אתה פשוט צריך לכוון את הRPG טוב יותר, אם המסוק בתזוזה אז תכוון כמה מטרים לפני המסלול שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.