עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ישנם משתמשים בבזב"ל שאינם חווים את התופעה, או שחווים אותה בזמן שונה משלנו. נכון לעכשיו, זה עדיין יותר תלוי ב E.A (שעדיין לא פתרו את כל הבעיות שלהם) מאשר בספקיות בישראל.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בנוגע למה שאמרו פה על המטולים

אני חושב שאין בעיה עם מטולים ויחד עם זאת זה מעולה שהגבילו את כמות הרימונים לשלושה

אני הרגתי כמה וכמה פעמים עם מטול כשחשבתי שזו הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הסיטואציה (למשל מישהו מאחורי קיר של בית שמרסס את החוליה שלי בדרך ל mcom) ומצד שני זה טוב שאי אפשר ללכת ולרסס בכל מקום עם המטול בלי לדפוק חשבון.

דווקא עשו פה בלאנס לא רע לדעתי

פורסם

כשיש עם מי לשחק אני תמיד אעדיף assault. אבל כשקבוצת ההתקפה תקועה/גרועה, או כשהרוב משחקים סנייפרים אין הרבה ברירה אלא לשחק סנייפר ולהרוג כמה שיותר כי את המשחק הזה גם ככה לא תנצח.

ולדעתי גם אין שום רע במטול, הוא יעיל לסיטואציות מסוימות אבל לא בתור נשק מרכזי.

פורסם

מטול הוא לשחקנים שלא משחקים פייר ומתקשים לכוון.

מה החוכמה לשלוח פצצה שמכסה רדיוס גבוהה מול מישהו שיש לו מקלע ביד? אין לו סיכוי. זה כלי לפחדנים.

המקרים שבו אני חושב שיש מקום למטול זה כשאתה בעמדה חלשה מול האויב. למשל מול שני אויבים ויותר.

אם מישהו מאחורי קיר מרסס ת'חוליה שלך תמצא ת'דרך להגיע אליו ותתקע בו סכין, אתם גם ככה הרבה על אחד.

אגב, מי שמשחק מטול יש לו גם את האמו לכן יש לו אינסוף מטולים.

פורסם

לא פייר? מה חזרנו לגן? באותה מידה אתה יכול להגיד שמדיק עם M60 וערכת עזרה ראשונה ליד הרגליים זה לא פייר או כנ"ל על מהנדס שמשתמש בRPG או טיל אחר נגד אנשים ולא רק משוריינים וכן הלאה וכן הלאה.

לכל class יש את כלים שלו ומי שמנצל את כולם הוא חכם ולא פחדן או מה שלא יהיה.

הגישה שלך מאד ילדותית.

פורסם

יש לי בעיה מוזרה בזמנה. עכשיו נכנסתי לעמוד איפה שפרטי ההזמנה ופתאום במחיר של ההזמנה שפעם היה רשום 196 שקל עכשיו רשום 0 שקל. אה ואגב אם לוחצים על הצג פירוט זה לא עובד וגם התאריך משלוח עדיין נשאר 1.1.1900. האם יכול להיות שהם שלחו את המשחק כבר? כי בתאריך משלוח משוער היה רשום ה14.3 יום ראשון. ומדעו לא קיבלתי עדיין מספר מעקב אם הם שלחו את המשחק כבר?

פורסם

לכל קלאס פה יש תפקיד,

assault-התקפה, סיפוק תחמושת לשאר הסקוואד.

-בגלל זה הוא היחידי שיש לו מוטולים כי הוא התקפי והתפקיד שלו זה להיכנס ראשון ולנקות את השטח.

מהנדס-השבתת טנקים, תיקון טנקים.

-מהנדס הוא לא התקפי אבל הוא שימושי בהשבתת טנקים ולעשות חורים במבנה, בנוסף לזאתי הוא יכול עם המקדח שלו לתקן טנקים שניזוקו.

אז אם כבר, המהנדס לא תורם כ"כ הרבה לסקוואד.

מדיק-ריפוי והשבת חיים חברי סקוואד.

-המדיק נושא תת מקלע שזה דווקא טוב בשבילו כיוון שהוא צריך לרפא הרבה חבר'ה ואין לו זמן לטעון את הרובה לעיתים קרובות כי הוא מסתובב כל הזמן בשטח פתוח. הוא שימושי בריפוי וההתקפה שלו לא רעה, אבל בכללי הוא לא מיועד להתקפה.

Recon-חיסול מרחוק, ארטילריה, הגנה.

הריקון (או במילים מובנות, סנייפר) משמש להגנה כך שהוא מגבה את הסקוואד שלו מרחוק ומיירט כל צלף\חייל שמפריע לתפקוד הסקוואד. זה כולל את קבוצת הסנייפרים שיושבים בצד השני של המפה ומחכים לסקוואד שלו, בגלל זה הארטילריה, הוא יכול להפציץ קבוצות שלמות בקלות.

אז הנה, אל תגידו "מה assault מועיל? מה סנייפר מועיל? יש למדיק חרא רובה!"

לכל קלאס יש תפקיד, אני אוהב ליהיות סנייפר, ואני כן תורם לסקוואד ככה שאני מגבה אותם מרחוק מקבוצת הסנייפרים שממול, כי כולנו יודעים כמה זה מעצבן שסנייפר אוייב הורג אותך ולא היה לך צ'אנס כי הוא רחוק מדי.

אני אבל לא רק סנייפר, אני גם מהנדס, תיקון טנקים והRPG הם גם כן כיפים (ומביאים נקודות נוספות אם זה כ"כ חשוב לכם) וזה גם כן תורם למשחק.

אני לא מייחס תשומת לב רבה מדי ליחס ההריגות\מיתות שלי, או לנקודות שאני צובר, אני קודם מייחס תשומת לב לכמה שהמשחק כיף באופן כללי ולעזור לסקוואד שלי כמה שיותר, זהו.

פורסם

ילדותי? מה ילדותי בלבקש איזון? מי שמכוון יותר טוב מנצח. מי שמספיק חכם לנצל את השטח לטובתו מנצח. לא מי שיש לו נשק שמשמיד שטח יותר גדול.

אם כולם היו הולכים עם מטול אז אתה צודק, יש איזון. אבל המשחק דורש אחרת.

m60 לא יעזור למי שלא יודע לכוון ולשלוט על הריקויל. אבל באופן עקרוני אתה צודק m60 הוא OP ולא צריך להיות במשחק. אין שום סיבה ששחקן

חדש יתמודד מול שחקנים שהתחילו שבוע לפניו ולהם יהיה את היתרון הגדול הזה.

פורסם

אבל יש איזון, לכל הצדדים יש את אותם אופציות. ואני מזכיר לך שזה משחק קבוצתי ולא אחד נגד אחד.

פורסם

אתמול בערב שיחקתי בשרת של השכנים (עזה, אם מישהו לא הבין), והיה סיבוב מעולה. מאוד קבוצתי.

שיחקנו תוקפים במפה של יער ליד הים, הייתי בסקוואד עם אחד שהיה לו בשם, עזה משהו, או שזה היה הקלאן, הוא שיחק מדהים, כל הזמן מדיק,

כל הזמן החייה, הרג המון, וסיים ראשון עם מעל 6000 נקודות בלי בונוסים ועם K/D של 2 בערך.

פורסם

איזון בין הקלאסים. ברגע שכל שחקן מקלאס אחר יעמוד מולך, אתה יכול לתקוע מטר ממנו מטול מבלי לכוון הרבה ולהרוג אותו.

לצד השני אין בכלל זמן או יכולת להגיב. יותר מזה, מכיוון שבמשחק הזה נדרשים הרבה יותר יריות בשביל להרוג מישהו חוסר האיזון בולט יותר.

אם אינג'ניר רואה אותך קודם, יורה עליך קודם ואפילו פוגע אתה יכול לתת מטול בכיוון הכללי שלו ולהרוג אותו למרות שהיית בעמדה חלשה מאוד נגדו.

זה חוסר איזון. זה לא שאתה מכוון הרבה יותר טוב ממנו, או שהצלחת להשתמש במחסה פשוט היה לך נשק מוגזם.

אם אתה נהנה מזה, אז אין לי מה להגיד לך...תמשיך ככה.

פורסם

שוב, זה משחק קבוצתי ולא אחד נגד אחד כך שלא אמור להיות איזון מוחלט בין הקלאסים, אחרת מה הטעם בקלאסים? חוץ מזה שמהנדס עם שוטגאן שמבחין בך ויורה בך קודם יהרוג אותך לפני שתספיק להגיב עם מטול או מה לא.

פורסם

יש כאן מישהו ששיחק MW2 ורוצה למכור את ה account שלו?

פורסם

לגבי כל מה שאמרתם על הסנייפר/ריקון , נתחיל בזה , שאני בכלל לא מתייחס אליו בתור "סנייפר" הוא RECON - סייר/תצפיתן.

כשאני משחק איתו , האצבע שלי כל הזמן על Q כדי לסמן אויבים , זה שיש לו רובה צלפים זה בונוס מבחינתי :lol:

דרך אגב ומוזר שאף אחד לא ציין את זה , עוד מימי הבטא דובר על זה שהמשחק כולו יהיה באנגלית אז למה לעזאזל אני צריך להכריז על אויבים , לבקש תחמושת או חובש בפאקינג רוסית?!?!?! (ויסלחו לי כל דוברי הרוסית למיניהם)

קשה לEA לסדר שמשחק ישמע באותה שפה שבו התקנתי אותו??

פורסם

ניראה לי שיש אפשרות בסאונד שאתה יכול לשנות את הדיבור לאנגלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים