פורסם 2011 בינואר 2414 שנים אני היחיד שמשתמש ב-VSS כנשק סער בכל מפה שרק מאפשרת את זה (שטח עירוני, או יער)?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים אחרי שפירסמת את הסרטון אמרתי לעצמי ננסה, הלך לי מצוין, ואני כמעט ולא משחק עם ריקון. החיסרון היחיד זה התחמושת המגוחכת, נגמר כל כך מהר. >:
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים החיסרון היחיד זה התחמושת המגוחכת, נגמר כל כך מהר. >: תעשה מה שאני עושה, קח מהאויב שהרגת זה הרגע תחמושת, בד"כ הם עם kit של assault.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים שלום,יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני מתחיל מפה חדשה אז בדקה הראשונה יש לי מלא לאגים וכל המשחק רץ בתקיעות ו50% שאני גם יקבל קיק עם הודעה שיש לי מעל 300 פינג, ואז אני צריך להיכנס שוב ולקוות שלא יעיף אותי.חשוב לי להזכיר שאחרי כדקה המשחק רץ חלק בלי שום בעיות!מפרט מחשב:מעבד Core2duo E8400 3.0 GHz כרטיס מסך HD 5770 1 G"Bזיכרון 4 גיגה ראם של קינגסטוןויש לי הרבה מקום פנוי בכונן אם זה קשור..והאינטרנט שלי הוא:12 מגה בייט של נטויז'ןותשתית של הוט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד יודה לו!! תודה מראש!!
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים שלום,יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני מתחיל מפה חדשה אז בדקה הראשונה יש לי מלא לאגים וכל המשחק רץ בתקיעות ו50% שאני גם יקבל קיק עם הודעה שיש לי מעל 300 פינג, ואז אני צריך להיכנס שוב ולקוות שלא יעיף אותי.חשוב לי להזכיר שאחרי כדקה המשחק רץ חלק בלי שום בעיות!מפרט מחשב:מעבד Core2duo E8400 3.0 GHz כרטיס מסך HD 5770 1 G"Bזיכרון 4 גיגה ראם של קינגסטוןויש לי הרבה מקום פנוי בכונן אם זה קשור..והאינטרנט שלי הוא:12 מגה בייט של נטויז'ןותשתית של הוט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד יודה לו!! תודה מראש!!תעשה בדיקה עם נציג של נטוויזין לראות את הקו שלך עובד תקין ומנוצל מירבי.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים תעשה בדיקה עם נציג של נטוויזין לראות את הקו שלך עובד תקין ומנוצל מירבי. אוקיי אני יעשה את זה מחר עכשיו יש יקח שעה עד שאני יתפוס אותם.. (תודה! ) בינתיים יש למישהו עוד רעיון?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים איזה אנטיוירוס יש לך?--מכיוון שאין דיון מסודר לשרת של הפורום אני אכתוב כאן. תעשו שמפות CQ יהיו רק סיבוב אחד כל מפה. לדעתי אין טעם 2 סיבובים אותה מפה ב-CQ. זה אותו דבר בדיוק.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים איזה אנטיוירוס יש לך?--מכיוון שאין דיון מסודר לשרת של הפורום אני אכתוב כאן. תעשו שמפות CQ יהיו רק סיבוב אחד כל מפה. לדעתי אין טעם 2 סיבובים אותה מפה ב-CQ. זה אותו דבר בדיוק.ESET NOD32 ANTIVIRUS 4.ניסיתי לכבות אבל בתוכנה אין אפשרות ודרך המשימות זה אומר לי ERROR:The operation could not be completed."Access is denied."יכול להיות שהאנטיוירוס עושה את הבעיה?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים תנסה להוסיף את תיקיית BFBC2 שנמצאת במסמכים שלי ל-EXCLUSIONS.מה זאת אומרת? שהאנטיוירוס ימנע מהמשחק? איך עושים את זה?עריכה: הצלחתי לכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר...
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מה זאת אומרת? שהאנטיוירוס ימנע מהמשחק? איך עושים את זה?עריכה: הצלחתי לכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר...זה נשמע כאילו אתה צריך לפרמט את המחשב.אל תתרגש זה לא לוקח הרבה זמן בימינו.. דבר איתי אם אתה צריך עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.