פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים ככל שאני משחק יותר ויותר במשחק הזה הוא ממש גונב אותי מCOD שכלכך אהבתי בעבר... :
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים עזוב את זה, שחק עם חברים בטים ספיק תעשו שטויות תראה מה זה כיף. עוד לא ראיתם את ה-BAD COMPANY האמיתי.
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים ככל שאני משחק יותר ויותר במשחק הזה הוא ממש גונב אותי מCOD שכלכך אהבתי בעבר... : אני גם נהניתי בו מאוד ואפילו יותר מCOD אבל הוא נמאס עליי דיי מהר, לא בגלל שכבר לא נהניתי אלא בגלל שאני הוא אדם שמשחק בשביל הרמות, הXP, התגים, וכשהשגתי את כל הנשקים ועשיתי GOLD לרובם, כבר היה נמאס לי.
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים אני גם נהניתי בו מאוד ואפילו יותר מCODאבל הוא נמאס עליי דיי מהר, לא בגלל שכבר לא נהניתיאלא בגלל שאני הוא אדם שמשחק בשביל הרמות, הXP, התגים, וכשהשגתי את כל הנשקים ועשיתי GOLD לרובם, כבר היה נמאס לי.כשתעשה לכולם פלאטינוםאני אבין שבאמת נמאס לך
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים ככל שאני משחק יותר ויותר במשחק הזה הוא ממש גונב אותי מCOD שכלכך אהבתי בעבר... : כן, משחק כ"כ מזרים אנדרנלין.. כל הזמן אתה מרגיש כאילו אתה 5 הריגות לניוק. אני אקנה כרטיס קול חדש ואחזור לשחק.
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים למי שיש את המשחק בסטים , "מוזמן" לשלם 6 דולר תמורת ערכת הSPECACT המדוברת מאז מאי/יוני....
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים אין סיבה... בגלל זה המילה מוזמן תחת מרכאות....בתכל'ס , זה מוסיף לך עוד 12 מדליות או משהו כזה , לא?
פורסם 2010 בדצמבר 515 שנים תמונות של מישה... מישה השתלט על A ו-B: מישה יוצא לעיתונות: מישה בפורים: מישה שחקן בטלנובלה: סליחה מישה הייתי חייב!!! :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.