פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מפה חמישית מצטרפת לחבילת ההרחבה ויאטנם.http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/12/03/vietnam-hardware-join-the-battle-for-hastings-dec-21.aspxהמפה תיפתח אחרי שכולם יבצעו 69 מיליון פעולות קבוצתיות. להחיות, לספק תחמושת וכו' וכו'. מתחילים לספור ב-21 בדצמבר חח.
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים עוד לא ניסיתי את המפות החדשות (המשחק לא מותקן בכלל) ואתה מצפה שאני ארכוש את ההרחבה? כרגע אני מכור ל-SC2 אז אולי בהמשך.
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים עושים לזה איזו רכישה קבוצתית?עד כמה שאני יודע יהיו רק עותקים דיגיטליים. איך אתה מצפה לעשות רכישה קבוצתית?
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים לעוד מישהוא יש בעיות של קפיאת מחשב מאז העידכון האחרון?לא היה לי לפני העידכון האחרון, בדקתי טמפרטורות גם של מעבד וגם של כרטיס מסך, הכל תקין.בממוצע פעם בחצי שעה, במשחק כמובן, המחשב קופא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט.
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים שלום חבר'ה, אני מחפש אנשים שישחקו איתי קבוע ב-BFBC2 כך שנדע לעבוד כצוות ונהפוך למן השייטת 13 של באטלפילד. אם אתם מעוניינים, שלחו לי ה"פ.
פורסם 2010 בדצמבר 415 שנים יש הבדל משמעותי במשחק בין אם אני מפעיל אותו בdx10 ל dx9 ?יש גם xp וגם7יש לי כרטיס מסך hd4770512mb האם אתם ממליצים לי להפעיל אותו בוינדווס 7?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.