עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ברגע ש SPECACT יורד למחיר של 1$ אני קונה !!!

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:lol:

:facepalm:

אולי התכוונת 75 FPS, וגם זה בספק.

שטויות במיץ עגבניות. הגבול שהעין כבר מבדילה זה בסביבות ה 40FPS.

זה שאתם חושבים שאתם רואים הבדל זה כי:

א. אתם מדמיינים.

ב. המשחק / תוכנה מציגים על המסך 40FPS קבוע, או יציב לפחות, אבל בפועל ישנן ירידות חדות מאוד שה Counter של ה FPS לא "תופס", אבל במציאות מתבטאות במשחק "איטי" יותר.

פורסם

מדובר כאן ה FPS במשחקי יריות, ולא בסרט. בסרט זה משהו אחר, בגלל שכמה שה FPS גבוה יותר מעל רמה מסוימת (שהיא אכן 30 +-) אז נראה יותר מטושטש (כמו שתזיז את היד מול הפנים במהירות). לעומת זאת, במשחקי יריות אין דבר כזה. שם FPS של 30 נראה יחסית מטושטש, ואילו רוב השחקנים מרגישים שהמשחק "זורם" ו"חלק" יותר בסביבות ה-60 FPS. חלק קטן יותר אף רואה שיפור בסביבות ה 70. אתה לא צריך להתווכח: כנס למשחק יריות מהיר כמו CoD, תגביל את ה FPS ל 25-30, אחר כך תגביל אותו ל 60 ותראה איזה הבדל יש (כמובן אם המערכת שלך מאפשרת אז זה). 100% גיימרים לא טועים-לא סתם אנשים כל הזמן במירוץ לשדרג את המערכת.

פורסם
  • מחבר

הרסו לדעתי את המשחק .

בזמן ישיבה לא ניתן להתקדם קדימה אלא רק לצדדים. בזמן הליכה/ריצה לא ניתן להטעין מחסנית וכן לזרוק רימון, צריך לעמוד דום .

:pissed:

פורסם

הרסו לדעתי את המשחק .

בזמן ישיבה לא ניתן להתקדם קדימה אלא רק לצדדים.

הבעיה הזאת הייתה לי-תחליף את כפתור ה crouch למקש אחר.

פורסם

לכל המתעקשים על עניין הFPS ''לא מורגש'' אחרי 40 או 30 FPS

תנסו לשחק CS 1.6 עם 50FPS ותגידו איך הלך לכם.

פורסם

הרסו לדעתי את המשחק .

בזמן ישיבה לא ניתן להתקדם קדימה אלא רק לצדדים. בזמן הליכה/ריצה לא ניתן להטעין מחסנית וכן לזרוק רימון, צריך לעמוד דום .

:pissed:

אני מצליח לעשות את כל מה שאמרת שאי אפשר.

פורסם

אתה יודע, זה די הגיוני שבאג קורה לאחד ולאחר לא...

פורסם

איזה סיבה יכולה להיות שהוא לא יצליח לזרוק רימון ואני כן?

פורסם

איזה סיבה יכולה להיות שלחלק מהאנשים עם כרטיס קול של רילטק המשחק מתרסק ולחלק מהאנשים לא? איזה סיבה יכולה להיות שלחלק מהאנשים שיש windows vista יש blue screen ולחלק לא? איזה סיבה יכולה להיות שלחלק מהאנשים יש פריזים בבלאק אופס ולחלק לא? עשה לעצמך טובה ותתחיל לחסוך במילים.

פורסם

איזה סיבה במשך כמה חודשים אף אחד לא יכל לדקור מאחורה במשחק הזה?

פורסם

וואו.

תקשיב, דימה מתייחס למושג "באג" כאל מושג כללי שקורה לכולם תמיד. אבל הטענה שלו לא נכונה, כי עובדה שלחלק מהאנשים יש באגים מסוימים, ולחלק פשוט אין..... :kopfpatsch:

לכן זה בכלל לא רלוונטי אם באג X כן קורה לכולם, בגלל שהדיון הוא "האם כל הבאגים תמיד קורים לכולם"? ברגע שיש שחקן אחד שבאג מסוים לא קורה לו ולכל השאר הוא קורה-באג הזה לא קורה לכולם.

ברור שיש באגים שקורים לכולם, אבל לא כל הבאגים....... (בניגוד לטענתכם...)

זה כמו מתמטיקה: אם למישהו יש טענה על דרך מסוימת לפתור תרגיל והוא בטוח שהתוצאה תהיה זהה לדרך הארוכה והרגילה, על מנת לבסס חוק מתמטי הוא חייב להוכיח שלעולם התשובה לא תהיה שונה מאשר התשובה האמיתית (בדרך הארוכה). גם אם מאה מליארד פעם התשובה תהיה זהה, אבל פעם אחת התשובה תהיה שונה-כל התיאוריה שלו שגויה ואי אפשר לבסס על זה חוק. כמובן שבמציאות לא באמת צריך לבדוק את כל המספרים (מתמטיקה היא דרך לקיצור תהליכים. דוגמה לכך היא כמובן כפל, חזקות וכו'), אלא רק מספר מספרים שבד"כ מהווים מספרים בעייתיים (לדוגמה 0). בגלל הסיכוי שיכול להיות ומדובר בצירוף מקרים, יש לבדוק את הדבר פעמים חוזרות ונשנות על מנת להוריד את הסיכוי שמדובר בצירוף מקרים. כמובן שסטטיסטית זה יכול להיות צירוף מקרים גם בכל פעם, למרות הסיכוי המזערי, בגלל שהסיכוי עדיין קיים.. אבל זה כבר משהו אחר לגמרי.

פורסם

לי נראה לא הגיוני ולא אפשרי שהוא לא יצליח לזרוק רימון ואני כן אצליח. אין לזה שום קשר לחומרה או כל סיבה אחרת שתרצו.

פורסם

אז כנראה ההגיון שלך לא משהו, עובדה שזה קורה לו :s07:

פורסם

אז כשמישהו אומר שיש לו באג כלשהו ומישהו אחר אומר שאין לו את אותו הבאג אז אותו אחד שיש לו את הבאג יכול לדעת שזה רק אצלו...וחבל.

אבל אם אצל שניהם יש את הבאג אז זה כנראה סימן לבאג אוניברסלי, וזה חשוב שנעלה עליהם. הדרך לעלות על אותם באגים אוניברסליים היא על ידי זה שכמישהו נתקל בבאג אז הוא מפרסם אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים