עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הא.. אתה תצטרך לציין על איזה באגים אתה מדבר, כל הבאגים שקיימים כרגע לא מפריעים לחווית המשחק שלי. אולי רק הבאג שאי אפשר לראות את הכדורים של עצמך, אבל לא מפריע לי כל כך.

המשחק עדיין חי, יש מספיק מחוברים ומספיק שרתים בשעות הערב.

תודה. אין לי את המשחק אז אני לא יודע איזה באגים קיימים ואיזה נפתרו כבר. אני רק יודע ששמעתי הרבה תלונות על המשחק ושהפאטצ'ים לא תמיד תיקנו אותם.

לגבי שרתים, הפינגים נורמליים? כי קראתי פה איפשהו שהמשחק קצת מת והפינגים ממש רעים.

אני פשוט קצת מאוכזב מהמולטי של BO (בעיקר הבאגים שלא נראה לי שהולכים להיות מתוקנים בקרוב) ו BC2 ממש זול עכשיו אז חשבתי אולי לקנות אותו. הבנתי שבקרוב יצאו עוד מפות והרחבה ככה שהמשחק עתיד להמשיך להיות חי?

• תגובות 7.8k
  • צפיות 667.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מהו פינג נורמלי בשבילך? אני עם הוט+012 על 2.5 ואני מסתדר. בשרתים ישראלים אני יכול לשחק עם 32 איש ללא בעיות עם פינג עד 70 בערך. בשרתים בחו"ל אני מעדיף לשחק בשרתים של 24~26 משום שחלק מהשרתים על 32 שחקנים גורמים לי ללאגים מדי פעם. הפינג אצלי בשרתים בחו"ל נע בסביבות 180 (לא מפריע כלל אם לדעתך זה גבוה).

בקרוב יצאו 4 מפות חדשות לגמרי, לא כמו המפות הקודמות שסך הכל שמו להם GAME MODES חדשים. בנוסף תצא חבילת הרחבה שתעלה 15$ עם 4 מפות חדשות בתקופת מלחמת ויאנטם. יהיו נשקים חדשים, עוד רכבים ו"אווירה" שונה.

פורסם

מהו פינג נורמלי בשבילך? אני עם הוט+012 על 2.5 ואני מסתדר. בשרתים ישראלים אני יכול לשחק עם 32 איש ללא בעיות עם פינג עד 70 בערך. בשרתים בחו"ל אני מעדיף לשחק בשרתים של 24~26 משום שחלק מהשרתים על 32 שחקנים גורמים לי ללאגים מדי פעם. הפינג אצלי בשרתים בחו"ל נע בסביבות 180 (לא מפריע כלל אם לדעתך זה גבוה).

בקרוב יצאו 4 מפות חדשות לגמרי, לא כמו המפות הקודמות שסך הכל שמו להם GAME MODES חדשים. בנוסף תצא חבילת הרחבה שתעלה 15$ עם 4 מפות חדשות בתקופת מלחמת ויאנטם. יהיו נשקים חדשים, עוד רכבים ו"אווירה" שונה.

פחות חשוב לי המספר של הפינג, זה לא בדיוק מדע מדויק. בכל מקרה גם בפינגים של 120 אני מצליח לשחק נורמלי כשאין בעיות נוספות במשחק. עד עכשיו לא קניתי את המשחק למרות שאני שחקן ותיק של BF2 בגלל שהמעבד שלי היה חלש לפני השדרוג וגם הבנתי שיש בעיות למי שעובד עם בזק+בזב"ל. ידוע לך משהו על זה?

אני זוכר שהיו המון דיבורים על זה כשהמשחק יצא ואנשים עם בזב"ל לא הצליחו להתחבר או שהיה להם הרבה ניתוקים, אם הבעיה הזאת נפתרה אני בוודאי אקנה את המשחק.

פורסם

ידוע לי שהייתה כזאת בעיה, לחלק מהאנשים בבזק זה עבד ולחלק לא. אין ממש סיבה מאחורי זה. אני ממש לא יודע אם זה נפתר, אולי תחכה שמישהו אחר יענה לך עם בזק. אני יודע שיש אנשים עם בזק שמסוגלים לשחק (אפילו ללא גיימר).

פורסם

היי חבר'ס, CODFAG כאן פעם נוספת. ;D

תציצו רגע במפרט שלי, האם המשחק היה רץ חלק ברז' שלי על HIGH - VERY HIGH ללא AA ?

חלק = 60+ כמובן, לא יודע עד כמה זה קריטי בBFBC2 אבל בכל זאת. ;D

פורסם

ירוץ לך מעולה, לי המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות על 1650x1050 עם המפרט שלי (יש לנו מפרטים דיי זהים, ולך יש קירור יותר טוב)

פורסם

אתה מודע לזה שאתה לא יכול להבחין בהבדל מעבר ל35fps (ולרוב האוכלוסייה - אפילו 30fps) ?

פורסם

אתה מודע לזה שאתה לא יכול להבחין בהבדל מעבר ל35fps (ולרוב האוכלוסייה - אפילו 30fps) ?

אתה מודע לזה שאתה לא מודע לכלום?

פורסם

Well then I'm either a super-human or you're a retard. ;)

פורסם

:lol:

:facepalm:

אולי התכוונת 75 FPS, וגם זה בספק.

פורסם

ירוץ לך מעולה, לי המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות על 1650x1050 עם המפרט שלי (יש לנו מפרטים דיי זהים, ולך יש קירור יותר טוב)

יש לנו הבדל ניכר בין כרטיסי המסך, אז אתה נותן לי תקווה טובה... ;D

המשחק יורד עכשיו מEA DOWNLOAD MANAGER... מישהו משחק בשרת של HW עדיין?

פורסם

סגרו אותו בגלל חוסר פעילות.

פורסם

המשחק יורד עכשיו מEA DOWNLOAD MANAGER... מישהו משחק בשרת של HW עדיין?

השרת נסגר כבר

אווי, הקדימו אותי.

לא משנה, יש עוד כמה שרתים ישראלים שישמחו לקבל אותך (תנסה להימלט כמה שיותר משרתים בעלי ילדי נזלת בני 8 כגון: FXP, ALPHA)

פורסם

אווי, הקדימו אותי.

אולי די להספים?

פורסם

אולי די להספים?

אולי דיי להיות *** ***** ***** ***** (אח מרגיז שחושד בכולם)...

אני הגבתי, לחצתי שלח תגובה, ואז ראיתי שנוספה תגובה לדיון, ואני לא בודק אותה אף פעם למטה, אני בודק אותה אחרי ששלחתי את התגובה שלי. אז לחצתי שלח תגובה פעם שנייה, ואז ראיתי שגם אתה הגבת אותו הדבר, אז ערכתי וכתבתי שהקדמת אותי. לא הבנתי מה הבעיות שלך?

המשחק יורד עכשיו מEA DOWNLOAD MANAGER...

תאמין לי, אתה תהנה מהמשחק הזה, ואת זה אומר לך טיפוס שמשחקים בסגנון של BATTLEFIELD ממש לא מתאימים לו. אני אומר לך. זה משחק מעולה.

ועוד עצה ממני, על ההתחלה תתחיל להתאמן על ההליקופטר, כי אחרי שכבר הגעתי לרמות גבוהות זה היה ממש מגוחך רמה 30 שלא יודע להטיס הליקופטר, ואז הייתי צריך להתאמן, ואנשים בטחו בי שאני טייס טוב, והתרסקתי. זה עצה ממני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים