פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים לא דיברתי עלייך עכשיו חח. בעמוד הקודם איזה מישהו בכה, לפני זה איזה אחד שיש אי שוויון בקבוצות אז מישקס צריך לעשות משהו. אם לאנשים לא טוב שיעברו לשרת אחר, אני לא מבין מה הבעיה. יש די ויותר שרתים.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אתה מגיב לתגובה בעמוד הקודם אפילו בלי לצטט? אמרתי את דעתי בכלליות, לא פניתי לאף אחד. מי שיקרא ידע למה ולמי התכוונתי. אני לא צריך לעבור עמוד עמוד ולצטט אחד אחד. חוץ מזה, אני לא חושב שאני בכלל צריך לצטט. אני חושב יש פה מספיק אנשים בוגרים שיבינו עם היגיון בריא מתי מדברים עליהם. באותה מידה יכלתי לא לצטט אותך ולכתוב בדיוק את אותה הודעה. אני בטוח שהיה לך היגיון פשוט להבין שהתכוונתי אלייך, נכון?
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים לא. חשבתי שאתה מתכוון ל EXEN.אני לא בוכה על שום שרת, לא שמת לב שמישה קפץ עליי כרגע?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים תגידו, השרת יכול להעביר אותי אוטומתית קבוצות כדי לאזן את הכוחות של שני הקבוצות?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים תגידו, השרת יכול להעביר אותי אוטומתית קבוצות כדי לאזן את הכוחות של שני הקבוצות? כן, ואין כמו ההרגשה של להלחם בשיניים כדי לשבור את קווי ההגנה של האויב, להטמין פצצה, ואז שיעבירו אותך לקבוצה השנייה. תענוג צרוף
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים זה תלוי, רק כשאתה מת ואין איזון אז הוא מעביר אותך, אם אתה לא מת אז לא מעביר.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים לא תמיד, היו מקרים שהייתי חי ובכל זאת העבירו אותי קבוצה, אני לא יודע אם זה היה אוטומטי או אדמין. אבל זה קרה לי. >:זה לא נחשב למוות.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים ET ? הוא סליימבול רצינימגיע פעם בחודש ובקושי אומר שלום בקול הבאס העמוק שלו
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים ברגע שמישה מזריק, אי אפשר לדבר איתו...בכל מקרה, יש חדש לגבי המשימה עם הכורים באטאקאמה דזרט ?
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים לא זוכר אם מישהו הזכיר אבל אני זוכר שהיה פרק של Top Gear שהיו ב-Atacama Desert שב-Chile.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.