פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים טוב עברתי סופית לSAIGA עם slugs, זה פשוט הרבה יותר טוב מכל נשק של מהנדס שאתה צריך לרוקן מחסנית שלמה על בנאדם כדי שהוא יועיל בטובו למות.דרך אגב, יש לזה טווח של צלף (הורג ב3 יריות בטווח הזה).
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים כן בתוכנית להוסיף עוד נשקים אבל אין לי מושג איך הם מתכוונים לעשות את זה...
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים למה אנחנו אף פעם לא משחקים ב HC אמיתי? אמנם זה גן עדן לצלפים אבל מצד שני גם לא צריך לרוקן מחסניות אחד על השני...
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים שאלה לי אליכם, אדמינים מכובדים,אם אני "מהנדס" ונגמרה לי כל התחמושת ברובה "הראשי", מותר לי לשלוף את הRPG\CG\איך שלו קוראים לבזוקה השלישית ולירות באנשים?
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים שאלה לי אליכם, אדמינים מכובדים,אם אני "מהנדס" ונגמרה לי כל התחמושת ברובה "הראשי", מותר לי לשלוף את הRPG\CG\איך שלו קוראים לבזוקה השלישית ולירות באנשים?אני לא מבין מה הבעיה.זה חוקי בכל מובן.גם אם לא נגמרה לך התחמושת.בחוקים של השרת זה כיביכול אסור אבל הבנתי שנוקליו אמר לי שאם מישהו הרג אותו ככה ואחרי זה הוא הסביר לו מה למה ואיך אז הוא מקבל את הטיעון ולא מביא לו באן\קיק.אם תשאל אותי לי אין בעיה לעשות את זה ואין לי בעיה שיעשו לי את זה.CG = היעוד שלו הוא נגד חי"רמטול = היעדו שלו נגד חי"רקצת מוזר שהופכים את זה ליעוד אחר לגמרי.ואני מבין את הטיעון הנגדי, שזה הופך את המשחקים למגעילים, והורגים אותך כל שניה ואין לך זמן להגיב.כן מבין ומקבל את זה.אבל אני נגד איסור\הגבלה של נשקים מסויים בגלל שהם חזקים מנשקים אחרים.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים גוני אתה טועה ומטעהאני פשוט מת בכבודלא לפני שאני רושם"טוב למות בעד ארצנו" בצ'ט
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים יותר מחודש לא נגעתי במשחק ואני רואה שכלום לא השתנה... מצויין.מי שמעוניין לקנות יוכל לפנות אלי בה.פ.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים השגתי את כל הנשקים ואת כל התוספות בכל העבודות! מה עושים עכשיו? יש איזה Challange? אולי לעשות הכל Platinum? מה אתם עשיתם אחרי שסיימתם הכל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.