פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים ה-UMP הוא נשק OP במשחק הזה.באמת נשק מטורף, אותו דבר גם ה-9A-91 Avtomat.יש לו 20 כדורים ואתה תהרוג מישהו ב-6 כדורים.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים בא לי לשחק אבל לא מצליח להתחבר לTS, אחרי בדיקה קטנה נראה שקיבולת השרת שונתה ל-2 משתמשים בלבד, זאת אומרת אין גישה וה-14 שהיו בTS באותו זמן, מי שיצא אינו יכול לחזור,
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מזכיר לי שהרגתי ארבע אנשים במחסנית אחת עם 9A91, הוא בהחלט נשק מעולה!חוץ מה-SCAR-L והעוזי אני אהבתי את כל הנשקים של המהנדס.נ.ב. מעדכן את ה-TS ומצטרף!
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מה שלא ציינתם לגבי מטול רימוני עשן הוא.. ההגנה כנגד טנקים. אני רואה טנק, ישר מעיף עליו אחד כזה ובורח באטרף, אני כבר בצד השני של המפה עוד לפני שהוא הספיק להגיד: "huh?".ד"א מה יש ברמות שמעל 25-30? מסיימים את כל הנשקים וכו', אז למה לעזעזל יש עוד רמות?
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים UMP45בכלל לא אופ במשחק הזה.נשק נורמלי לחלוטיןבבקשה תפסיק לזיין בשכל.הוא כן, אם תשווה אותו לנשקים האחרים במשחק הוא בין הנשקים הטובים.ואני חושב שכדאי שתתחיל לצנזר את המילים שלך, זה יחסוך לך באן או 2.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים היה מעולה אתמול חזרנו לימים הטובים: לג'וני היו ניתוקים, אני הייתי בינוני, דניאל נזכר למה הוא כבר לא משחק, קובי היה כמעט תמיד בקבוצה השנייה, ומישה נתן קיק לכל מי שהרג אותו אגב השרת TS הרגיל חזר והוא בר איכלוס
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר ד"א מה יש ברמות שמעל 25-30? מסיימים את כל הנשקים וכו', אז למה לעזעזל יש עוד רמות?אין שום דבר -כמה שהרמה יותר כך אתה יותר "טוב" .
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מה שלא ציינתם לגבי מטול רימוני עשן הוא.. ההגנה כנגד טנקים. אני רואה טנק, ישר מעיף עליו אחד כזה ובורח באטרף, אני כבר בצד השני של המפה עוד לפני שהוא הספיק להגיד: "huh?".ד"א מה יש ברמות שמעל 25-30? מסיימים את כל הנשקים וכו', אז למה לעזעזל יש עוד רמות?זה כדי שלא תרגיש זקן ומיותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.