פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים כשאונסים את הקבוצה היריבה ב BASE שלה. הם רק עושים SPAWN וישר נהרגים. בד"כ נעשה על ידי השפלים שבשחקנים, שבד"כ דואגים לכתוב בצ'אט "lol noobs"
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים ג'וני זה שם קול כשאונסים את הקבוצה היריבה ב BASE שלה. הם רק עושים SPAWN וישר נהרגים. בד"כ נעשה על ידי השפלים שבשחקנים, שבד"כ דואגים לכתוב בצ'אט "lol noobs"
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים שלום:עדכון, מחר 18.8.10 יצא עדכון למפות - MAP PACK 6.השינויים כדלקמן:Panama Canal - Squad Death MathLaguna Press - Squad Rush
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים יש לי בעיה התקנתי את המחשב מחדש ואת המספר מספר פעמים והוא לא מציג לי רשימות של סרברים לקחתי לוג של רשימה של סרברים שאני יוכל להתחבר דרך הFAVORITE שלקחתי מחבר שיש לוגם את המשחק אבל אותם סרברים מופיעים לי באפור ואין לי אפשרות ללחוץ עליהם יש לי כנראה בעיה של פירוול או משהו למרות שביטלתי עדיין לא מצליח לי מבקש כל עזרה אפשרית אני לא מצליח להתחבר לשרתים ......
פורסם 2010 באוגוסט 1715 שנים Disable ALL of the filters and see if any server goes up in the favorites or in the regular servers list. this shooouuuulld ( ;D) work
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.