פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים מקסים , נראה לי שאתה לא הבנת למה הוא התכוון...אם הבנתי נכון , הוא רוצה שיתנו חבילות הרחבה/מפות כמו ויאטנם בחינם ושיגבו כסף על הMAP MODES שמוסיפים סגנונות משחק למפות קיימות...לרוב האנשים , הMAP MODES שהם SDM וSQ RUSH לא כאלה מעניינים למרות שאפשר למצוא אחלה משחקים....
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים לי אין מזל בזמן האחרון, אני נכנס למשחקים של 10 על 3 לקבוצה של ה3 שמפסידה בהפרש ניכר מהקבוצה השנייה, והכי כיף זה שאף אחד לא מזיז ת'תחת בשביל לעשות קצת באלאנס... הכי מצחיק שבסוף הראונד הקבוצה האוייבת כותבת "GJ" "EASY PEASY" ו "RAPED"... אוח טבע האדם האכזרי :'(
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים אהלן חברה,השרת משחק של האתר הוא hard core ?הסמל של הHC בשם של השרת זה בגלל שאין 3D SPOTTING.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים מה זה 3D SPOTTING מקסים , נראה לי שאתה לא הבנת למה הוא התכוון... אם הבנתי נכון , הוא רוצה שיתנו חבילות הרחבה/מפות כמו ויאטנם בחינם ושיגבו כסף על הMAP MODES שמוסיפים סגנונות משחק למפות קיימות... לרוב האנשים , הMAP MODES שהם SDM וSQ RUSH לא כאלה מעניינים למרות שאפשר למצוא אחלה משחקים....
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים לי אין מזל בזמן האחרון, אני נכנס למשחקים של 10 על 3 לקבוצה של ה3 שמפסידה בהפרש ניכר מהקבוצה השנייה, והכי כיף זה שאף אחד לא מזיז ת'תחת בשביל לעשות קצת באלאנס... הכי מצחיק שבסוף הראונד הקבוצה האוייבת כותבת "GJ" "EASY PEASY" ו "RAPED"... אוח טבע האדם האכזרי :'(צריך להוסיף אותך לרשימה, לשחק ביחד ולהתנקם בכל החשים האלה האלה בדחיפות.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים אין לי חברים, ואין לי כוח לעבור אחד אחד ולהוסיף את כל החברה פה, יש מצב אתם מוסיפים אותי בתור JonnyTheDisaster (כל שם אחר עם ג'וני היה תפוס )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.