פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים אם אין לך בעיות-אתה פשוט בר מזל. רבע מהפורום של MW2 מלא בבעיות / התלוננויות של/על סטים.מה קשור? המשחק לא מסתמך על סטים כמו MW2
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הייתי נוכח כרגע באחד הרגעים המצחיקים בתולדות הBC2 ... מלך הCG ספאם. עם כמעט 7000 הריגות על ידי טיל כתף. הלא הוא YOELSHA.. בוכה לאדמין על זה שהורגים אותו עם הCarl Gustav. כן כן ... http://bfbcs.com/stats_pc/yoelsha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: רק על ההתנהגות הזו הייתי נותן לו אדמין בשרת של HW.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הוא סתם אפס.מלך הגוסטבים של ישראל לשנת 2010 הוא... היא... הם... http://bfbcs.com/stats_pc/fastgame
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים יש לי בעייה רצינית בשמירות!כל פעם שאני משחק זה רושם SAVING באמצע ואם אני יוצא לתפריט הראשי וחוזר זה חוזר לאותה שמירה, אבל אם אני יוצא מהמשחק אז כל השמירה נמחקת ואני צריך להתחיל מהתחלה...יש למישו פתרון?אולי לשלוח לי תשמירה שלו?תודה ושבוע טוב!בבקשה מישו אפשר עזרה?
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים הזקנים של HW נטשו את המשחק.. הTS3 קיים אבל רק german103 מאחלס אותו נראה לי שיהיה לך יותר מזל בפורום של FXP ( ) , או vgames.. כי פה אני מתקשה לראות חבר'ה עם קלאנים וTS.. אתה שובר לי את הלב כולה שבועיים אני לא נמצא...
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים yoelsha אחלה גבר, דיברתי איתו פעם אחת, באמת אחלה גבר, אני לא מצדיק את זה שהוא משתמש ב-CG, אבל אם מבקשים ממנו יפה לא להשתמש הוא מפסיק.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים "yoelsha גברברון אנא ממך תפסיק לשחק כמו שמוק, תודה, האדמין הנחמד" :lol:פשוט מצחיק כמה שזה עצוב
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אוקיי , אז אחרי ששיחקתי במשחק בימים האחרונים, יש לי מספר דברים להגיד אליו:1). אחד ממשחקי הרשת ההכי טובים ששיחקתי בהם (FPS).2). בעיות טכניות? בעיות עם סטים? אין לי מושג אל מה אנשים מתלוננים פה, המשחק רץ מצוין!3). בעיות עם הספק? ( 1.5 מגה בזק + בזק בינלאומי, חבילה רגילה, לא גיימר), אין ניתוקים, פינגים נורמליים לחלוטין!לסיכום, שווה כל שקל מה 116 שקל ששילמתי עבורו!
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים תגיד תודה שלך זה עובד כמו שצריך, כי יש פה אנשים שלא יכולים לשחק אפילו 5 דקות בלי ניתוק.ומקס יא נוב תפסיק להשתמש בנשקים של נובים.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים ומקס יא נוב תפסיק להשתמש בנשקים של נובים.-Said the M60 guyאקסנטקס ידידי, אתה צריך להבין שאתה בר תמותה במשחק בידיוק כמו כל אחד אחר.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים האהא. האמת שיחקתי עם ה-M60 רק בשביל פלטינום, זהו סיימתי. עשיתי 4 GOLDS מהלילה עד עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.