פורסם 2010 ביוני 2715 שנים תשמע , בניגוד לחודשיים האחרונים , עכשיו הפאטץ' אשכרה הגיע לסטים לבדיקה שלהם - זו כבר התקדמות...לקח להם יותר מידי זמן להבין שהSPECACT גורם לקריסות אבל עכשיו גדלו הסיכויים לראות את הפאטץ' בתקופת חיינו... (כלומר לפני דצמבר 2012)
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים נראה לי שאף אחד כאן לא יקנה את ה-SPECTAT הללו.. לא? זה נראה לי מגוחך לשלם על סקינים. בטח יהיה לאותם אנשים יתרון מה, ברגע שיפתיעו אותך אז תיבהל מהמדים החדשים.. בעצם לא. יש את הבאג שחבר קבוצה שלך לובש מדי אויב (מכירים?), כנ"ל להיפך, אז אין מצב שהמדים החדשים ישנו משהו מהבחינה הזו.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים למרות שזה דבילי , אני אולי אקנה אותם (ב5 או 6$ , לא אם זה יעלה יותר). זה נותן עוד פינים ואצ'יומנטס - זה יכול להיות נחמד....
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני מניח שאני אקנה כל דבר שיהיה קשור ל-BC2 ויביא אפילו קצת גיוון. כל עוד המחיר כמובן יהיה בהחלט סביר. אפילו אם זה יהיה צבע חדש לרימונים.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים העיקר חזר. ד"א שמתי לב שאתה עולה רמות מה זה מהר חח. (כן הסתכלתי חח) אתה בטוח? האמת שאני מנסה לא לעלות בכלל, לשמור על כמה שיותר פחות נקודות. מסיבה אישית כמובן. אם הייתי רוצה לעלות, הייתי בוחר במדיק ועושה המון המון נקודות. דרך אגב, מה השם של החייל שלך?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים גיוון יכול להיות חמוד אבל להוציא 5 או 6 דולר זה 20 או 24 ש"ח... הייתי קונה איזה סנדוויץ' טוב בשניצליה בשביל גיוון
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים ^ השניצל של כושי פה מתחת לבית שניצל טרי ועסיסי עם חומוס וסלט חריף אויי וטימין B12 - טוב לשרירים ולנפש דניאל ספר להם מה זה..
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים כפתור ימני על קובץ ההפעלה ואז RUN AS ADMIN...לא עובדספקית אינטרנט?עריכה:עובד!רק חבל שלא הספקתי לשחקהצלחתי להרוג רק אחד, וכל הפעמים לא ספרתי 2 שניות וכבר מתתיפשוט תענוגחחאבל נראה פצצה
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אתה בטוח? האמת שאני מנסה לא לעלות בכלל, לשמור על כמה שיותר פחות נקודות. מסיבה אישית כמובן. אם הייתי רוצה לעלות, הייתי בוחר במדיק ועושה המון המון נקודות. דרך אגב, מה השם של החייל שלך? Chizhevsky מזה לא עולה מהר אתה טס חח.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אני כבר רמה 36. :-X אני מנסה להפחית את כמות הנקודות, זה לא עוזר אני פשוט הורג הרבה בראונד וזה כבר עושה את שלו. ניסיתי פעם אחת את המדיק, אם אתה רוצה לעלות מהר, תשתמש במדיק, כמות הנקודות שאתה מקבל איתו מטורפת. דרך אגב, יש לך חייל פצצה. :-*
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אתה משחק כבר כמעט 179 שעות , זו לא התקדמות מהירה בדרגות - זו התקדמות נורמלית בקצב של המשחק...
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים דרך אגב לא יודע מי החכם בלילה ששינה את הססמה של הערוץ שלנו בTS אבל... תודה רבה באמת עכשיו אני לא יכול להיכנס אז לכל האלו שמתנחלים שם כל הלילה כAFK, פרסמו את הססמה פה או שהסירו אותה לגמרי, את הישנה אני כבר לא זוכר. ופעם הבאה קצת מחשבה קדימה
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אם היית עוקב אחרי הדיון על השרת היית קורא לבד שפירסמו את הסיסמא החדשה עוד אתמול (אאל"ט)היא temp למקרה שיהיה לך קשה לבדוק לבד...ולגבי ההתבטאות שלך על "החכם בלילה" - מי שעשה את זה (וזה לא אני) עשה את זה בשביל כולם כי איזה האקר פרץ לכל הסיסמאות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.