פורסם 2010 ביוני 2715 שנים תפתח פורטים... :lol: :lol: :lol: סתם בצחוק... ולענייננו, לא הבנתי , הצלחת לעדכן או שלא הצלחת? ניסית להריץ את המשחק באדמין ולנסות ליצור חשבון חדש?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אתה משתמש בזק בין לאומי?משום מה היום עבד לי מצויין המשחק. השרתים של HW וVgames היו רקים אז הגעתי לאיזה שרת בריטי, גם שם יש כל מיני כאלה שלא יודעים להשתמש בכלום חוץ מ40mm וCG...
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים תפתח פורטים... :lol: :lol: :lol: סתם בצחוק... ולענייננו, לא הבנתי , הצלחת לעדכן או שלא הצלחת? ניסית להריץ את המשחק באדמין ולנסות ליצור חשבון חדש? כנראה שהייתה בעיה בשרתים של EA או משהו, בסוף הצלחתי להירשם ולשחק בסינגל, הבעיה עכשיו זה השרתים. אני עושה "חיפוש שרתים", וזה לא מוצא כלום ונותן לי שגיאה. כנראה עדיין יש להם בעיות בשרתים אתה משתמש בזק בין לאומי? כן ,למה?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים כדי למצוא שרתים תפעיל את המשחק כאדמין...לגבי זה שאתה בבזק בינלאומי - אם אין לך גיימר תצפה לניתוקים תכופים במולטיפלייר...
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים כדי למצוא שרתים תפעיל את המשחק כאדמין...לגבי זה שאתה בבזק בינלאומי - אם אין לך גיימר תצפה לניתוקים תכופים במולטיפלייר...איך אני מפעיל את המשחק כ ADMIN?עריכה: עזוב אני כבר אבדוק איך.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני נואש, פתחתי כל פורט אפשרי בראוטר,אני לא מקבל רשימת שרתים ב server browserעזרה....ל EA אין מה להגיד בנידון.. אני משתגע
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים פתיחת פורטים לא תעזור. תחליף ספקית אינטרנט.אני ב018יש עוד מישהו ב 018 שסובל מהבעיה?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים יש מצב לפאץ' מחר? מישהו שמע משהו? רק מחר נדע אם הוא עבר את הבדיקה של סטים - אם הוא יעבור אז יש מצב שהוא יהיה מחר או בשלישי.... אל תחזיק אצבעות שהוא יעבור אחרת תנאחס אותו... :lol:
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים את האמת אני לא מצפה בכלל. אני מעדיף שיגידו שהפאץ' נדחה לזמן לא ידוע. ובעוד חודש יפתיעו אותנו בלי הודעה מוקדמת בפאץ' טרי ומסודר. בלי כל ההבטחות שווא האלה. >:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.