פורסם 2010 ביוני 2315 שנים המשחק מעלה לי את העצבים.אני משיג K\D כ"כ גרוע שזה לא להאמין.זה קורה תמיד בשלבים הנמוכים?
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים כשהתחלתי לשחק היה לי K/D של בערך 0.4 אני חושב, עכשיו יש לי 1.49. הייתי כל כך גרוע חח. כשלומדים את המפות הכל נהיה קל יותר. אתה גם מבין מתי צריך לרוץ, איפה צריך להיות (או לא להיות). זה ישתנה עם הניסיון.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים אני מחכה ליום שבו לא נזכור כמה נהננו לסבול אני חושב שכל המשחקים של DICE דפוקים בכל מה שקשור ל HITBOX. גם BF2 היה ככה. כמה שלא נהניתי לשחק בו זה תמיד תסכל אותי איך 90% מהיריות שלי היו מפספסות. הבנתי שתיקנו את זה בפאטצ' האחרון (שיצא כמה שנים טובות אחרי המשחק...) אבל אז כבר הפסקתי לשחק בו.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים ממש לא אבוד. זה כלום חח. יש לך עוד המון זמן לשחק.משחקים כמו שהיה לי עכשיו מזכירים לי למה אני מת על המשחק הזה!שיחקתי בלגונה RUSH שתי קבוצות מלאות. כולם היו כאלה מעולים. היה שם כזה REVIVE FESTIVAL משהו מדהים. אני אישית עשיתי מעל 35 החייאות במשחק הזה. הגענו לפצצה האחרונה ושניה לפני שנצחנו, הפסדנו. היה באסה רצח אבל עדיין משחקמ מעולה! יצאתי עם קומבט סקור של 5K~. אחד המשחקים. D=
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים זה לא אבוד.. סה"כ להתרגל. אני גם כשהתחלתי לשחק היה לי 0.80 בערך עכשיו אני 1.23.. שמע אתה לא תיהיה שחקן תותח אבל אתה תשתפר. לא כולנו נולדנו עם כישורים כמו של נייק :lol: התחיל עם K/D של 2.00
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים המפה הראשונה ששיחקתי בה הייתה איסלה אינקונצ'סט, לא הבנתי מה הולך - בום - HEAD SHOT פתאום אני קולט מדיק מחייה אותי.אני מסתכל על המדיק שעה בשביל להבין לאן הוא מסתכל ואיפה לעזאזל האויבים.עוד כשהתחלתי, הרטיו שלי היה על הפנים - 27 נהרגתי 4 הרגתי.עד שהצלחתי לשפר את הרטיו הגעתי ל3000 הריגות.תשמע לי, תתקמפר בצד, עד שתלמד את המפות טוב טוב.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים אני שיחקתי 2 משחקים... הרטיו שלי עומד כרגע על 0.09 :-Xאני גרוע בסגנון המשחק הזה
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר kills:64deaths:142ratio:0.45רמה 1 או 2 לא זוכר בדיוקאבוד?אתה בסדר? אתה רק דרגה 2... הדרך עוד לפנייך...
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים הלוואי שאני הייתי מתחיל ככה. :-Xזה מעולה לאחד שהתחיל רק עכשיו.אם אתה בדרך כלל טוב בגיימינג, אחריי שבוע שבועיים אתה תיקרע את כולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.