פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אבל זה כל הזמן מתנתק, אני חושב שאני הולך לשתגע עוד מעט.אני ממש מכווה שהפאצ' הזה יסדר את הניתוקים האלה...
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים לי ולאחרים אין ניתוקים ככה שאני לא בטוח שזה מה שיפתור לך את הבעיות - קח את זה בחשבון...
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים יכול להיות שזה בגלל התחממות של הראוטר?הטתי אותו לצד ככה שהחלק התחתון שלו לא יהיה חסום בגלל השולחן ואז לא היו ניתוקים.משום מה הם חזרו, יכול להיות שזה בגלל מזג האוויר החם וגם איכשהו זה חזר לשכב.הם חזרו לפני יומיים אני חושב...לכם יש את החבילת גיימר הזו?
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים כמו שגאסי אומר:כעמי שבבזק בינלאומי ללא חבילת גיימר צפוי לתקלות בחיבור באופן מובהקשאר האנשים שסובלים מניתוקים כרוניים הם מקרים ספוראדים
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים לּפּי מִלּוֹן אֶבֶן־שׁוֹשָׁן הַמָּלֵא:סְפּוֹרָדִי (ת') [מיוונית: sporadikos מפוזר] בִּלְתִּי סָדִיר; הַמּוֹפִיעַ מִפַּעַם לְפַעַם, אַךְ בְּלֹא סֵדֶר קָבוּעַ: הַתְקָפוֹת סְפּוֹרָדִיּוֹת שֶׁל שִׁעוּל. הוֹפָעָה סְפּוֹרָדִית.התכוונתי שפרט לבעיית הניתוקים של בזב"ל יש לאנשים שונים ניתוקים שאינם קשורים אחד לשניכל אחד בגלל הבעיה שלו
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מי לדעתכם הספקית הכי טובה??אבל הניתוקים האלה קורים רק בBC 2, לא בL4D2 או TF2, MW2 וכו'
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אבל הניתוקים האלה קורים רק בBC 2, לא בL4D2 או TF2, MW2 וכו'ישנה בעיה כלשהי בניתוב הרגיל של בזב"ל לשרתים המרכזיים של E.A. זה קורה גם למשתמשי 1943 ב PS 3. לא בזב"ל הולכים לטפל בנושא ובטח שלא E.A.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים המדינה רוצה להיות ספקית הבנתי.[br]פורסם בתאריך: 22.06.2010 בשעה 20:42:49ישנה בעיה כלשהי בניתוב הרגיל של בזב"ל לשרתים המרכזיים של E.A. זה קורה גם למשתמשי 1943 ב PS 3. לא בזב"ל הולכים לטפל בנושא ובטח שלא E.A.אז הם רוצים כסף על משהו שהם צריכים לתקן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.