פורסם 2010 ביוני 315 שנים ברכות לXtazy-Mike שהצטרף אל realmagic ואליי בתור מנהל ראשי או איך שתקראו לזה *חשבתי שרשמתי את זה בנושא של השרת. fail
פורסם 2010 ביוני 315 שנים ברכות לXtazy-Mike שהצטרף אל realmagic ואליי בתור מנהל ראשי או איך שתקראו לזה *חשבתי שרשמתי את זה בנושא של השרת. fail חחח!!! Epic Fail... :lol:
פורסם 2010 ביוני 315 שנים Bazajaytee I love the DICE IT department. World Cup match streaming direct to our PC's. C'MON ENGLAND!!! עובדים קשה
פורסם 2010 ביוני 315 שנים ויש גם את - http://twitter.com/L_Twin/status/15313538014 כמה טוב שיש טוויטר...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים קלאן שלם של אנשים שינסו לדקור אותי ולא יצליחו אבל אני אדקור אותם תמיד? LOL אני לבינתיים עסוק גם בלהרוג אחרים לא רק אותך, אתה לא עד כדי כך מקובל. דאבל קיי קלאן? מה זה לעזאזל? eden יש לך כבר קלאן? זה סתם קלאן עם תאג או שזה קלאן קלאן שעושה תחרויות.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים LOL אז איך זה שאני קורע אותו כל שנייה?אם הוא הורג אותי זה רק עם סכין וזה גם מאחורה.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר LOL אז איך זה שאני קורע אותו כל שנייה? אם הוא הורג אותי זה רק עם סכין וזה גם מאחורה. בעל גאווה בן כמה אתה? עדן אחלה שחקן וקבוצתי -בגלל זה רצינו אותו בקלאן.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני בן 11.וקרעתי לכם את הטוסיק, כל הקבוצה שלי נובים ואני היחידי שמזיז משהו.ראיתי שאף אחד לא עושה כלום, כולם סנייפרים מסריחים שדואגים לרטיו.חשבתי חשבתי חשבתי, לקחתי C4 הדבקתי איזה 6 לטרקטורון ופיצצתי את ה!@#!%!% של האמא של הפצצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.