פורסם 2010 ביוני 315 שנים הלוואי ויכולתי , אני באוני' עכשיו... אני רק בשעות הערב אהיה בבית בתקווה שיהיה לי כוח לשחק... אולי דניאל אופריסה ייכנס איתי בערב כדי שיהיה לי קל לצבור הריגות... :lol: מה אתה מזיין בשכל ? זיינתי אותך לא פחות מ8 פעמים, בסדר זה היה עם AN-94 אבל בכל זאת.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אנשים, כואב לי לתת לחבר'ה הישראלים באנים על שטויות פוליטיות והתחצפויות.אל תתווכחו איתי מי צודק ואיך זה צריך להיות. פשוט אל תכניסו פוליטיקה לצ'אט של השרת.בדיוק כמו שלכם מפריע ש"עזה" משחק, מישהו אחר נהנה "להרוג" אותו.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים בערב אני אחזור לעשות לך חריטות בכל הגוף בינתיים אני נרגע מהמשחק, אם ספרתי נכון היו לי 25 דקירות.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מה אתה מזיין בשכל ? זיינתי אותך לא פחות מ8 פעמים, בסדר זה היה עם AN-94 אבל בכל זאת.דניאל אני צוחק איתך ואתה לוקח את זה ברצינות , מה נסגר?? קצת הומור - חשבתי ששני סמיילים של צחוק יבהירו את הנק' ,בפעם הבאה אני אשים שורה שלהם...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ועדן מפורסמיםםםםםםם!! lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חחח כנסו ל-FXP קרענו ל-STI את התחת ועכשיו הם בוכים ומקללים. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני מבוקש! :silly:
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני משחק שלם נשפך על הרצפה בחיים לא צחקתי ככה. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לינק?בחיים לא נכנסתי ל FXP הזה ואני לא מבין מה הולך שםיותר מידי פורומים על שטויות
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לינק?בחיים לא נכנסתי ל FXP הזה ואני לא מבין מה הולך שםיותר מידי פורומים על שטויותכן , תביאו לינק - יהיה משעשע...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחקו את ההודעות, חחחח בכל זאת היה מצחיק רצח. וNITRO130 אכל באן! חחחח כמה שהוא מקלל ה' ישמור. נראה לי הביאו לו באן לתמיד מרוב שהוא מקלל כל כך הרבה. ;D ובכל זאת, אשמח להגיד כמה תודות. NITRO, אם אתה רואה הודעה זו, אני רוצה להגיד לך תודה, על זה שאתה נוב ועל זה שעזרת לי לשפר את הרטיו בצורה משמעותית. בכבוד רב, ExenTex המשוגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.