עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הלוואי ויכולתי , אני באוני' עכשיו...

אני רק בשעות הערב אהיה בבית בתקווה שיהיה לי כוח לשחק...

אולי דניאל אופריסה ייכנס איתי בערב כדי שיהיה לי קל לצבור הריגות... :lol: :lol:

מה אתה מזיין בשכל ? זיינתי אותך לא פחות מ8 פעמים, בסדר זה היה עם AN-94 אבל בכל זאת.

• תגובות 7.8k
  • צפיות 671.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הלו, ילד... אמש'ך יודעת שאתה מדבר ככה?

פורסם

bfbc2game20100603140528.th.jpg

bfbc2game20100603140534.th.jpg

bfbc2game20100603140538.th.jpg

bfbc2game20100603140543.th.jpg

bfbc2game20100603140547.th.jpg

ואיך אפשר בלי הוכחות חותכות שEXENTEX עכשיו עם הרעים:

bfbc2game20100603134118.th.jpg

פורסם

אנשים, כואב לי לתת לחבר'ה הישראלים באנים על שטויות פוליטיות והתחצפויות.

אל תתווכחו איתי מי צודק ואיך זה צריך להיות. פשוט אל תכניסו פוליטיקה לצ'אט של השרת.

בדיוק כמו שלכם מפריע ש"עזה" משחק, מישהו אחר נהנה "להרוג" אותו.

פורסם

:silly:

eden אתה לא יודע מה זה הומור הא? :P

בכל מקרה תחזור לסרבר אני צריך לטפל בך.

פורסם

בערב אני אחזור לעשות לך חריטות בכל הגוף :xyxthumbs:

בינתיים אני נרגע מהמשחק, אם ספרתי נכון היו לי 25 דקירות.

פורסם

מה אתה מזיין בשכל ? זיינתי אותך לא פחות מ8 פעמים, בסדר זה היה עם AN-94 אבל בכל זאת.

דניאל אני צוחק איתך ואתה לוקח את זה ברצינות , מה נסגר?? קצת הומור - חשבתי ששני סמיילים של צחוק יבהירו את הנק' ,בפעם הבאה אני אשים שורה שלהם...

פורסם

רק אם תשים שורה.... (:

ולצערי סיגני כן.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ועדן מפורסמיםםםםםםם!! lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חחח כנסו ל-FXP קרענו ל-STI את התחת ועכשיו הם בוכים ומקללים. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני מבוקש! :silly: :silly:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני משחק שלם נשפך על הרצפה בחיים לא צחקתי ככה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אין לך סטים?

תעשה סטים ככה יותר קל לדבר.

פורסם

לינק?

בחיים לא נכנסתי ל FXP הזה ואני לא מבין מה הולך שם

יותר מידי פורומים על שטויות

פורסם

נמחק כל דבר שהיה שמה :'(

אין לי סטים, לפחות לא אחד שכולל דברים חוקיים.

פורסם

לינק?

בחיים לא נכנסתי ל FXP הזה ואני לא מבין מה הולך שם

יותר מידי פורומים על שטויות

כן , תביאו לינק - יהיה משעשע...

פורסם

מחקו את ההודעות, חחחח בכל זאת היה מצחיק רצח.

וNITRO130 אכל באן! :lol:

חחחח כמה שהוא מקלל ה' ישמור.

נראה לי הביאו לו באן לתמיד מרוב שהוא מקלל כל כך הרבה. ;D

ובכל זאת, אשמח להגיד כמה תודות.

NITRO, אם אתה רואה הודעה זו, אני רוצה להגיד לך תודה, על זה שאתה נוב ועל זה שעזרת לי לשפר את הרטיו בצורה משמעותית.

בכבוד רב, ExenTex המשוגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים