פורסם 2010 ביוני 315 שנים רגע ועכשיו אתה 1337? יש את המוד קונקווסט, אני שונא את המוד הזה. תחליפו אותו לראש.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים i 4m 3l!t3 h4x0r :\ יש מאוחרי היסטוריה של עבריינות ופשעי מרמה תשאל את גאסי וקונקווסט אחלה מוד.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים יש 9 אנשים כרגע...אתה שונא את ATACAMA DESERT?? היא לא רעה בשביל CQ - אחלה קרבות מסוקים...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים דורגלם קצת הגזים עם האונס שלו אבל אני נחמד הפעם (:מייק עכשיו יצאתי אבל תיכנס בשעות האלה השרת מתחיל להתמלא
פורסם 2010 ביוני 315 שנים הלוואי ויכולתי , אני באוני' עכשיו... אני רק בשעות הערב אהיה בבית בתקווה שיהיה לי כוח לשחק... אולי דניאל אופריסה ייכנס איתי בערב כדי שיהיה לי קל לצבור הריגות... :lol:
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חבר'ה לא תראו אותי עוד הרבההה זמן במשחק... אבל יצא לכם לראות את אחותי משחקת בשחקן שלי
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לחבר'ה שב-TS, עדכנו את הגרסה בשרת ועכשיו אתם חייבים לעדכן גרסה בשביל להתחבר.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים eden יצא מהסרבר, אז יצאתי גם אני, הוא דקר אותי איזה 7 פעמים.זהו עכשיו אני חייב להוריד אותו.eden בוא מה אתה פוחד.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים זו לא זאת במקרה...http://www.youtube.com/watch?v=eAxCIBrlupIקשה להאמין שהיא אשכרה מדברת שם על המשחק...אני מוצא את עצמי מתקשה להתרכז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.