פורסם 2010 ביוני 215 שנים תזכיר להם כמה מהדקירות היו בצחוק... ויאללה הפכתם את הדיון למי דקר את ג'וני אז שכל אחד יגיד בבקשה כמה פעמים הוא דקר אותי
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני בכלל לא מופיע שם.. :-\אני קורא לכל מי שרואה את ההודעה הזאת ויכול לעשות משהו בנידון להכנס היום לשרת HWZ בשעה 11 בבוקר.תודה על ההבנה
פורסם 2010 ביוני 315 שנים יאווו אני מנסה לדקור את ALAA איזה מיליון שנה אבל אני לא מוצא אותו!!! :pissed: הרגו אותי מלא פעמים בגלל שחיפשתי אותו על כל המפה.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חלאס כבר עם הדקירות הגעתם לפלטינום let it go..תוסיפו הריגות עם הנשקים שלכם, תקבלו עם פלטינומים..
פורסם 2010 ביוני 315 שנים איפסתי את השחקן. : צריך להשלים פערים. תגיד לי איפה אתה משחק? אתה בקושי משחק בשרתי ישראל.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני בכלל לא מופיע שם.. :-\אני קורא לכל מי שרואה את ההודעה הזאת ויכול לעשות משהו בנידון להכנס היום לשרת HWZ בשעה 11 בבוקר.תודה על ההבנהסורי מקסים, אני אהיה במקרה הטוב רק בערב...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים איפסתי את השחקן. : צריך להשלים פערים. תגיד לי איפה אתה משחק? אתה בקושי משחק בשרתי ישראל. גם לאפס את השחקן זה דבילי... מיותר לחלוטין. אממ בקשר לשרתים אני משחק לפי מפה\מוד שאני אוהב לא לפי שרתים. כמובן שיש עדיפות לשתרים שאני אוהב בתנאי שזה במפה\מוד שאני אוהב. למשל אם יש port valdez ויש שרת של i3D ושרת של Multiplay, אני אבחר את השרת של הMultiplay לל"ס כי הוא שרת מעולה, ללא לאגים. כנ"ל גם לגבי הארץ. פחות מפריע לי העיניין של הגוסטביסטים\מטוליסטים כי אני משחק עם זה חופשי ועל זין שלי מה שיגידו פה. לרוב אני משחק במפות white pass, valperasio, port valdez, arica harbor(CQ,rush), nelson bay והשרתים הישראלים כמעט ולא מציעים את המפות האלו..
פורסם 2010 ביוני 315 שנים גם אני חולה על Port Valdez.המפה הכי טובה אני חושב.בכל מקרה כנס עכשיו לסרבר ישראלי, יאללה אני זז לשחק קצת.עריכה - למה אתה כל שנייה משנה חתימה? :-X
פורסם 2010 ביוני 315 שנים להראות את הדעות הפוליטיות שלי. מציגות הרבה פעמים אמת\טעויות שהבאנו על עצמנו בעבר.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים בבוקר? יאללה גם אני בפנים, אין לי מה לעשות היום. (האמת שאין לי מה לעשות כל יום.)
פורסם 2010 ביוני 315 שנים תעשה איזה gif שמתחלף לבד זה משגע את השכל (: יאללה היום ב 11 אני בפנים חחחחחחחחחחחח הזכרת לי רגע נוסטלגי בהחלט. חתימות מתחלפות :lol: :lol: מהתקופה שהייתי script kiddie..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.