פורסם 2010 ביוני 215 שנים אני מחר כל הבוקר במשחק, אם מישהו רוצה פרטנר אחרי שמונה שיפנה אלי בה"פ.WE GONNA RAGE!
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אני מדבר על J0HNiE שחטף כל כך הרבה דקירות ממני. וכמובן גם מיסטר יודההההההההההההה... טוב מתי קובעים לוקדאון אני כבר חסר סבלנות.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אני מדבר על J0HNiE שחטף כל כך הרבה דקירות ממני. וכמובן גם מיסטר יודההההההההההההה... טוב מתי קובעים לוקדאון אני כבר חסר סבלנות. חרטא. אין לי את הניק שלך בNemesis dogtags שלי ואתה מוזמן לבדוק.. http://bfbcs.com/stats_pc/J0HNiE/nemesis_dogtags
פורסם 2010 ביוני 215 שנים יש מואהעק, במקרה ואחרים כבר עדכנו. אני אישית מעדיף את המואהעק מאשר את הTS , הTS עושה לי בעיות עם המיקרופון - הקול שלי לא נשמע שקעסי כמו שהוא נשמע במואהעק (וואו , התחלתי לרשום כמו שגיא... )
פורסם 2010 ביוני 215 שנים הממפשוט לג'וני יש שורה ריקה בנמסיס דוגטאגסשל מישהו בדרגה 27 שדקר אותו 4 פעמים, בלי שם ולינק לשחקןמכיון שמחקת את השחקן שלך חשבתי שאולי זה זה...נו שויין
פורסם 2010 ביוני 215 שנים הממפשוט לג'וני יש שורה ריקה בנמסיס דוגטאגסשל מישהו בדרגה 27 שדקר אותו 4 פעמים, בלי שם ולינק לשחקןמכיון שמחקת את השחקן שלך חשבתי שאולי זה זה...נו שוייןיכול להיות..ו4 זה ממש מלא אל תשאל..קיצר בוא נסגור את העיניין פה וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.