פורסם 2010 במאי 2715 שנים וגם זה לא עוזר ..אני עדיין לא מקבל שום שרת .. אם אתה מריץ את המשחק דרך STEAM תפעיל גם אותו כאדמיניסטרטור
פורסם 2010 במאי 2715 שנים יש live chat עם נציג, יותר טוב ממייל..איפה נכנסים לזה?וזה בטוח באנגלית נכון?משהו יודע מתי יפרסמו את התוצאות של המשחק של אתמול?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים חבר'ה כנסו לשרת אפילו אם נהיה 4/6 אנשים אבל אז אנשים יצטרפו אלינו מהר מאוד.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים למה אתה צריך תמיכה? המשחק מושלם!מסכים, אכן המשחק מושלם חחח.אבל זאת לא הבעיה, אני רוצה לאפס את השחקן שלי.עריכה - עכשיו דיברתי עם תומך בשם מארק, וואו התמיכה שלהם פצצה.אחלה בן אדם.הוא עוד אומר לי תודה על זה שאני מחכה במקום שאני אגיד לו.מסכן הבן אדם, חפרתי לו איזה אלף תודות בסוף, אני קולט כתוב לי PING TIMEOUT.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מסכים, אכן המשחק מושלם חחח.אבל זאת לא הבעיה, אני רוצה לאפס את השחקן שלי.עריכה - עכשיו דיברתי עם תומך בשם מארק, וואו התמיכה שלהם פצצה.אחלה בן אדם.הוא עוד אומר לי תודה על זה שאני מחכה במקום שאני אגיד לו.מסכן הבן אדם, חפרתי לו איזה אלף תודות בסוף, אני קולט כתוב לי PING TIMEOUT.אבל לפחות פתרו לך את העניין בסוף?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים נהיו לי התנתקויות, בצהריים שיחקתי 20 דקות התנתק לי 3 פעמים ועכשיו שיחקתי 10 דקות והתנתק שוב פעם.
פורסם 2010 במאי 2815 שנים וחבל שהוא לא נקרא על שם מישהו אלא על שם עיירה בשוודיה שהמפעל היה סמוך אליה...http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Gustav_recoilless_rifle
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.