פורסם 2010 במאי 2515 שנים איפה השגת את ההאק ?בדיוק מה שבאתי לשאול אותךמיס-האקס 1!!!חשבת שלא נשים לב למשחק מילים בכינוי שלך ?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים בדיוק מה שבאתי לשאול אותך מיס-האקס 1!!! חשבת שלא נשים לב למשחק מילים בכינוי שלך ? :lol: :lol:
פורסם 2010 במאי 2515 שנים אז בוא לשחק מחר בלוקדאון ולהשתפר מה השם של הסרבר במדויק? עריכה - לא משנה מצאתי.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים עמוד ה My Solider של EA עובד!! הוא טיפה לא מעודכן אבל עדין עובדhttp://www.battlefieldbadcompany2.com/soldier
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחר בבוקר אפרסם את כל הפרטים בהודעה מסודרת.מחר בין 20:00 - 23:00עקב ביקוש, בתחילת המשחק תתבצע הצבעה בנוגע לקיצור המשחק בכשעה.(לחילופין אתם יכולים לשלוח לי את הצבעתכם בהודעה פרטית. 2000-2300 או 2000-2200)ייתכן שנשתמש בסוף בשרת מוהק ולא טימספיקמשחקים rush שני סיבובים על כל מפה והמפות יבחרו ויסודרו לפי סדר המפות הפופולריות ביותר בשרת.כרגע ישנם 21 רשומים כאשר אם מחר השרת לא יתמלא אני אשמור מקום באופן אוט' למנהלים למקרה שיגיעו וירצו לשחק ולעזור בפיקוח על החוקים בזמן המשחק.שוב, מחר בבוקר (בין שבע לשמונה וחצי) אשתדל להעלות הודעה מסודרת עם כל הפרטים הסופיים.בינתיים הרשומים הם:Daniel OprisaRezaoakeYElite_SniperIL-RROONNIIITSIKedenmishax1J0HNiETrumpeldorGreenApesxtzownXtazy-MikenucleoExenTexKiwovoiSm0kerDezoSezValvt-a-SilentYaronAbcSpeDoאתם מוזמנים לשלוח רשימות סקוואדים או להכנס לסקוואדים באופן אישי בתחילת המשחק.לילה טוב
פורסם 2010 במאי 2515 שנים נראה לי שגם אני אאחר למשחק, בכחצי שעה אולי. בכל מקרה נדפוק כמה משחקי חימום.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחר בבוקר אפרסם את כל הפרטים בהודעה מסודרת.מחר בין 20:00 - 23:00עקב ביקוש, בתחילת המשחק תתבצע הצבעה בנוגע לקיצור המשחק בכשעה.(לחילופין אתם יכולים לשלוח לי את הצבעתכם בהודעה פרטית. 2000-2300 או 2000-2200)ייתכן שנשתמש בסוף בשרת מוהק ולא טימספיקמשחקים rush שני סיבובים על כל מפה והמפות יבחרו ויסודרו לפי סדר המפות הפופולריות ביותר בשרת.כרגע ישנם 21 רשומים כאשר אם מחר השרת לא יתמלא אני אשמור מקום באופן אוט' למנהלים למקרה שיגיעו וירצו לשחק ולעזור בפיקוח על החוקים בזמן המשחק.שוב, מחר בבוקר (בין שבע לשמונה וחצי) אשתדל להעלות הודעה מסודרת עם כל הפרטים הסופיים.בינתיים הרשומים הם:Daniel OprisaRezaoakeYElite_SniperIL-RROONNIIITSIKedenmishax1J0HNiETrumpeldorGreenApesxtzownXtazy-MikenucleoExenTexKiwovoiSm0kerDezoSezValvt-a-SilentYaronAbcSpeDoאתם מוזמנים לשלוח רשימות סקוואדים או להכנס לסקוואדים באופן אישי בתחילת המשחק.לילה טובנראה לי שאני לא אשחק בסוף..צריך להתארגן ולנסוע לכפר סבא ולא יהיה לי ממש זמן לשחק..
פורסם 2010 במאי 2615 שנים התחלתי לחפש בהודעות הנכנסות שלי אבל יש לי יותר מידיהגעת לרשימה כי ביקשת (:מצטער שלא העלתי משהו מסודר עדיין יצאתי מהבית על הבוקר ולא היה לי זמןעוד מעט אקח הפסקה ואעדכן הכל
פורסם 2010 במאי 2615 שנים חבר'ה, אתם מפסידים חתיכת שקחן בלוקדאון הערב, במיוחד שניכנס בי השוונג 8)76-25!!! היה לי הפרש של 20, של 30 אבל עוד לא היה לי הפרש של 50 הריגותוזה בלי מסוקים, רוב המשחק חייל רגלי עם SVU SHORT או אינג'נייר עם M14 MOD 0[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.