פורסם 2010 במאי 2515 שנים ברור שלאהכוונת היא חלק מהנשקבהמשך תוכל לפתוח כוונות מיוחדות שניתן להרכיב על הנשקים ואז תוכל להרכיב אותן על כל מיני נשקים
פורסם 2010 במאי 2515 שנים ואתה חושב שעכשיו זה השתנה? אולי לא, אבל אני לא אעצור את עצמי מלשחק עם GL, אם הם כל שנייה הורגים אותי ככה, אני פשוט יורה בלי הפסקה עם GL. הם פשוט הורסים ככה את המשחק, בא לי לתת בהם נגיחה.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים או יופי, אחרי כחמישה ימים בלי ניתוקים הם חזרו כניראה זה סימן לשבת וללמוד לבגרות סוף סוף עוד חמש שעות :'(
פורסם 2010 במאי 2515 שנים הפאץ' - גם לא השבוע.As for the status of the patch, I have to have a meeting with my boss about it but it won't be this week.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תירוצים.http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1124954-ea-servers.html
פורסם 2010 במאי 2515 שנים אולי הבוס שלו הוא הזומם הרשע. . . בעל-זבוב הוא שמו ולשחק בעצבינו זוהי תשוקתו :s05:
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מאיפה הציטוט הלא קשור הזה..? מה, הוא עובד על הפאטץ' הזה בבית שלו בסטייל עם בירה ואיזה ג'וינט ואז הולך לשאול את הבוס אם הוא יכול לשחרר אותו ? :lol: :lol: :lol: תכלס זה נשמע בדיוק ככה :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.