פורסם 2010 במאי 2415 שנים ג'ונסון אתה מתעלם מהבדיחות הלא מצחיקות שאני שולח לך בפרטי מקווה שלא נעלבת חס וחסה גייסנו אני אתה מתוחכם מידי בשבילי
פורסם 2010 במאי 2415 שנים נכון הוא יותר טוב מה AEK-971 Vintovka..יאני יותר אוהב את הכוונת של ה XM8 Prototype
פורסם 2010 במאי 2415 שנים בוא נקדים אותך טיפה, הנשקים הטובים של כל קיט מאת J0HNiEאסולט - XM8P, AN-94, M416מהנדס - AKS-74U, PP-2000, UMP-45מדיק - PKM, M60, M249, XM8ריקון - M24, GOL, M95מה שמובלט זה הנשקים שאני הכי אוהב.אקדחים,MP-412 - REXM1911ובנשקים שאתה מקבל לפי דרגה,M870SAIGA
פורסם 2010 במאי 2415 שנים וואו לא שיחקתי במשחק דיי הרבה זמן. צריך לחזור, הפעם אני אשחק איך שבא לי, לקחתי חופשה קטנה מרוב שזה מעצבן שכל שנייה הורגים אותך עם CG או GL.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים בוא נקדים אותך טיפה, הנשקים הטובים של כל קיט מאת J0HNiEאסולט - XM8P, AN-94, M416מהנדס - AKS-74U, PP-2000, UMP-45מדיק - PKM, M60, M249, XM8ריקון - M24, GOL, M95מה שמובלט זה הנשקים שאני הכי אוהב.אקדחים,MP-412 - REXM1911ובנשקים שאתה מקבל לפי דרגה,M870SAIGAחחח יפה תודה..מתי מקלבים את ה M416?
פורסם 2010 במאי 2415 שנים לא סובל את השתן (PP) ואת ה UMP. ה AKS ממש סבבהדווקא את הAEK-971 אני די מחבב מסיבה לא מובנתמעדיף את ה GOL על ה M95 אבל אני בטח אשנה את דעתי אחרי העדכון (ואני עדיין מאד אוהב את ה M24)הPKM עם תוספת מגנום זו פשוט חיה רעההSAIGA עם התוספת הראשונה של השוטגאנים ותוספת ל 12 כדורים במחסנית גם ממש סבבה אבל מצד שני יש את ה 2000 עם תוספת מגנום שפשוט עושה דאבל קילים בצרורותgreen, כשאתה בתפריט הראשי של המשחק תלחץ על מולטיפלייריש לך שם אפשרות שאני לא זוכר את שמה כררגע אבל שם מופיעים לך כל הנשקים, כמה נקודות אתה צריך כדי לפתוח אותם וכמה הריגות יש לך עם כל אחד.זה אפילו סופר לך עוד כמה הריגות אתה מקבל כוכב.יש לך גם תפריט שנקרא my stats או משהו כזה ששם אתה יכול לראות את הסטטיסטיקות שלך וגם את כל התגים והבונוסים שיש במשחק ופירוט של מה שצריך לעשות כדי לקבל אותם (נגיד, 100 הד שוטס או 200 הריגות עם סכין וכו')
פורסם 2010 במאי 2515 שנים וואו לא שיחקתי במשחק דיי הרבה זמן. צריך לחזור, הפעם אני אשחק איך שבא לי, לקחתי חופשה קטנה מרוב שזה מעצבן שכל שנייה הורגים אותך עם CG או GL. ואתה חושב שעכשיו זה השתנה? חחח יפה תודה.. מתי מקלבים את ה M416? זה הנשק לפני האחרון באסולט. נשק פיצוץ, חיה רעה. לא סובל את השתן (PP) ואת ה UMP. ה AKS ממש סבבה דווקא את הAEK-971 אני די מחבב מסיבה לא מובנת מעדיף את ה GOL על ה M95 אבל אני בטח אשנה את דעתי אחרי העדכון (ואני עדיין מאד אוהב את ה M24) הPKM עם תוספת מגנום זו פשוט חיה רעה הSAIGA עם התוספת הראשונה של השוטגאנים ותוספת ל 12 כדורים במחסנית גם ממש סבבה אבל מצד שני יש את ה 2000 עם תוספת מגנום שפשוט עושה דאבל קילים בצרורות green, כשאתה בתפריט הראשי של המשחק תלחץ על מולטיפלייר יש לך שם אפשרות שאני לא זוכר את שמה כררגע אבל שם מופיעים לך כל הנשקים, כמה נקודות אתה צריך כדי לפתוח אותם וכמה הריגות יש לך עם כל אחד. זה אפילו סופר לך עוד כמה הריגות אתה מקבל כוכב. יש לך גם תפריט שנקרא my stats או משהו כזה ששם אתה יכול לראות את הסטטיסטיקות שלך וגם את כל התגים והבונוסים שיש במשחק ופירוט של מה שצריך לעשות כדי לקבל אותם (נגיד, 100 הד שוטס או 200 הריגות עם סכין וכו') וואו גבר אין לך מושג מה אתה מפסיד שאתה לא משחק עם ה PP2000 הוא אחד מהנשקים הכי חייתים במשחק הזה תוסיף לו מגנום + תחמושת אתה מסודר. עם ה UMP45 יש לי פלטינום, גם כן צריך לדעת לשחק איתו זה לא בא בקלות לכל אחד. והAKS אחלה נשק, כמו ה UMP45 רק שהוא בא עם יותר כדורים. AEK לא כזה מעניין אותי אבל הוא כמו ה M16A2 אחרי העידכון. GOL נחמד ללא ספק, אני מעדיף את ה M95, בגלל הכוונת והוא יותר יציב מבחינה אנכית מהGOL. (יש לי איתו כרגע 9 כוכבים) PKM בהחלט נשק מדהים, אני פשוט לא אוהב את הנשקים של המדיק כי יש להם קיק עצבני וזה מעצבן אותי.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים חבר'ה אתם מפסידים המון אם אתם מתמקדים רק בנשקים שאמרתם...M14- למפות כמו ACATAMA DESERT אין נשק יותר טוב לאסולט. בתור ריקון תוקף מצאתי את השילוב המנצח- SVU SHORT+RED DOT. שני כדורים בראש והאוייב מת, ובגלל המשתיק לא יודע מאיפה זה בא עליו.MP443, האקדח הטוב ביותר לריקון המתקמפר- מכירים את זה שתקעתם במישהו את הכדור האחרון במחסנית? תחליפו לאקדח הזה ותיגמרו אותו, עובד מכל מרחק וחודר גדרות בידיוק כמו רובה צלפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.