פורסם 2010 במאי 2215 שנים זה כי אתה חופר בנשמה... :lol: סחטיין , אני עד שהוא עשה 10-0 , אפילו אלוהי השרת הריעו לו...
פורסם 2010 במאי 2215 שנים היום בבוקר הייתי ב14/2 ואז מייק החליט לשים yell ומאז רק הדרדרתי סיימתי עם 22/9 או משהו כזה מייק אתה נאחס
פורסם 2010 במאי 2215 שנים חחח... אני שמח שלפחות במשהו אני טוב... :lol: רק תודה שהסיבה שבגללה התדרדרת זה בגלל שחשבת שמישהו פרץ לשרת ודחף פלאגינים...
פורסם 2010 במאי 2215 שנים שמעו קראתי כמה תגובות וכמה נושאים אבל עדיין לא הבנתי כל כך מה זה HC...משהו יוכל להסביר לי בהרחבה בבקשה?!
פורסם 2010 במאי 2215 שנים הגדרה בשרת שמופעלתמצב מציאות, אין לך מפה או כוונת או כל מיני דברים ששייכים למשחקי יריות, החיים שלך גם לא עולים חזרה, ואם אתה חוטף כדור הוא גורם לך לנזק כמו במציאות
פורסם 2010 במאי 2215 שנים הגדרה בשרת שמופעלתמצב מציאות, אין לך מפה או כוונת או כל מיני דברים ששייכים למשחקי יריות, החיים שלך גם לא עולים חזרה, ואם אתה חוטף כדור הוא גורם לך לנזק כמו במציאותואיך אני יודע אם נכנסתי למצב הזה במשחק?כאילו איזה סימן יופיע ליד הסרבר?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים רק תודה שהסיבה שבגללה התדרדרת זה בגלל שחשבת שמישהו פרץ לשרת ודחף פלאגינים... מכחיש GreenApe, עקרונית אמורה להופיע גולגולת ליד שרת HC אבל המערכת לא עובדת כ"כ ומסמנת גם שרתים אחרים לרוב שרת HC יכתוב שהוא כזה בשם שלו וזו הדרך הכי טובה לדעת
פורסם 2010 במאי 2215 שנים Yeah ! עשיתי 10-0 ואז נגמר 13-3 :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: סתםםםםם מזל טוב ילדון ואיך אני יודע אם נכנסתי למצב הזה במשחק? כאילו איזה סימן יופיע ליד הסרבר? כשאתה נכנס לserver browser יש לך מצד ימין למטה אפשרות שנקראת HARDCORE, ואז אתה יכול לבחור X או V אם אתה רוצה שרת של HARDCORE תבחר בV ותריץ חיפוש. בהצלחה.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים אין לי כוח לעבור על הדיון, כמה כבר נירשמו למשחק ביום ד' ?גם ככה זה לא מופיע בדיוןמחר בערב כנראה אפרסםכרגע יש כ15 או 16 אנשים
פורסם 2010 במאי 2315 שנים תסלחו לי שאני סוטה מהנושא המרכזי של הת'רד אבל יש משהו שממש מפריע לי :החתימות שלכם גדולות מדי !!!לא הגיוני שחצי מהמסך זה החתימות שלכם ורק חצי מזה זה התוכן עצמו !תעשו משהו עם זה דחיל ראבאק !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.