פורסם 2010 במרץ 615 שנים יששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!! לי בעיה חדשה, לחצתי על להצטרף למשחק של ג'וני דרך הרשימת חברים, ובלי להסס הוא כתה לי FAILED TO CONNECT TO EA ONLINE. PLEASE TRY AGAIN LATER. נראה לי שהם עושים לי דווקא ה-EA האלה זה ממש לא דווקא אליך, גם לי יש את ההודעות האלה לפעמים, זה מה שקורה שכולם מתנפלים על המולטי. ייקח לו זמן להתבשל... אפרופו, היה לי עכשיו משחק מדהים ב-Arica Desert! מפה מאוד יפה. שוב, מישהו יודע איך אני עושה סקרין שוט בלי המסך הלבן? נ.ב. היום (7/3/10) יש ב-21:30 "מטען הכאב" ב-Yes 1 (ערוץ 1 ביס). זה סרט מלחמה של האמריקאים, היום תהייה הקרנת הבכורה. שלא תתבלבלו, אם אני אומר "היום" הכוונה היא לתאריך ה-7/3/10 כלומר עדיין זה לא שודר.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים לא, לי הוא באמת עושה בכוונה, 100% מהפעמים הוא כתב לי את זה או ש100% מהפעמים הוא לא מצא לי בכלל חדרים בדפדפן.אני נואש, אני רוצה לשחק במולטי כבר :'(
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר אפרופו' date=' היה לי עכשיו משחק מדהים ב-Arica Desert! מפה מאוד יפה. [/quote'] בטח התכוונת Atacama Desert עוד לא יצא לי לשחק -אבל זאת המפה שמושכת את עיניי כרגע.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים בטח התכוונת Atacama Desert עוד לא יצא לי לשחק -אבל זאת המפה שמושכת את עיניי כרגע. כנראה אתה צודק... אני עדיין לא בקיא במפות.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר המפה שהתחלת את שמה זה - Africa Harbor אבל אני מנחש ששיחקת ב - Atacama Desert כי אתה חובב איזור עזה *תוכל לעיין בדף הראשון על כל המפות ולומר במדוייק היכן שיחקת*
פורסם 2010 במרץ 615 שנים שלום ותודה מראש למי שיעזור!קניתי את המשחק אתמול הכל טוב ויפה חוץ מדבר שמאוד מעצבן אותי וזה זמן טעינת רשימת שרתים זה עושה LOADING DATA בסביבות ה 3 דקות האם יש פתרון לזה כי זה ממש מבאס לחכות כלכך הרבה זמן לרשימת שרתים זה קורה גם ב FAVORITS הצעות? ???
פורסם 2010 במרץ 615 שנים הייאני הורדתי את ה-BLOOM אך למרות זאת יש מפות שזה ממש ממש בהיר.אני מצרף תמונות:http://i50.tinypic.com/25f7hq8.jpgכאילו, דא פאק, לא רואים בכלל את האוטו...http://i48.tinypic.com/2u58gaw.jpg[WindowSettings]Width=1680Height=1050Fullscreen=trueRefreshRate=60VSync=true[Sound]Quality=highVoipEnable=trueSpeakerCount=0[Graphics]Effects=highSoldiers=highVehicles=highOvergrowth=highUndergrowth=lowStaticObjects=highTerrain=highShadows=highBloom=falseHSAO=falseMSAA=1Water=highMainQuality=customTexture=highDxVersion=autoAniso=4Detail=highRenderAheadLimit=2Fov=90
פורסם 2010 במרץ 615 שנים שמעו, המשחק הזה הוא ענק, חובה! נייק אחד השחקנים הטובים שראיתי.. אבל זה בגלל שהוא חורש את הנשמה במשחק קיצר חברים יקרים מה דעתכם על המשחקיות שלי? יש לי ימים שאני יכול להפציץ וימים שאני נכנס כדאי להיהרג...
פורסם 2010 במרץ 715 שנים היתתה מחירה קבוצתית, 159 שקל זה עלה. חבל שאני עדין לא יכול לשחק אני מתנחם רק בזה שבפורום של EA פתחתי אשכול ואנשים אהבו להגיד בדרכים משונות שאני אחד מני רבים(או יותר נכון המונים)
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אתה לא לבד ג'וני, לכולם יש משחקים מוצלחים ומשחקים בהם הם בעיקר נהרגים. אם כי אתמול דווקא בשרת של HWZ היה לי משחק עם 12 הריגות לעומת מוות 1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.