עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אחלה של תוצאות עם M60?

המשפט הזה בכלל תקין מבחינה תחבירית? ;)

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אמרתי ששיחקתי עם M60? אני אמרתי ששיחקתי עם מדיק אבל לא פירטתי איזה נשק זה היה בדיוק.

אבל באמת שיחקתי עם M60

עריכה: מנגנון הקטנת הכתב לא עובד כראוי :-[

פורסם

אני דווקא זיפזפתי בין recon לassualt אבל 8 מתוך ה20 הריגות שלי היו דווקא עם האקדח

פורסם

לא מצליח להסתדר עם ה-assault. כאילו אין לו שום יתרון משמעותי בקרב, בטח עם הנשק הראשון שלו.

אולי פיספסתי משהו, אני אשמח לשמוע.

פורסם

אתה בחבילת גיימרים ?

לא

יש לי חבילה רגילה של 1.5 מגה :smile1:

עריכה:

realmagic

היתרון שלו זה שהוא טוב לכל מצב בקרב

בזמן שלכל קלאס אחר יש יעוד שונה

האסולט מסתדר בכל מצב חוץ מטנקים

כי יש לו גם רימונים גם מטול וגם נשק שעושה נזק טוב.

פורסם

לא מצליח להסתדר עם ה-assault. כאילו אין לו שום יתרון משמעותי בקרב, בטח עם הנשק הראשון שלו.

הנשק הראשון לא משהו, אבל יש אחריו כמה יותר נורמליים.

מבחינת יתרונות יש לו את היכולת לחמש את עצמו ואת השאר עם תחמושת, ה40MM יעיל להריגת צלפים, אנשים בתוך מבנים ומדיקים עם M60.

אם תשחק עם שוטגאן בתור נשק ראשי אז יהיה לך C4 שזה גם יעיל במפות מסוימות.

סך הכל אני די נהנה איתו, אם כי אני מנסה כרגע לפתוח את הנשקים של המהנדס ואחרי זה כנראה אשחק קצת מדיק

פורסם

אני משחק עם כל השאר בערך באותה כמות. את הניקוד הגבוה אני עושה עם המדיק (ואז זה לא על הריגות אלא על ריפוי\החיאה של שאר האנשים, במיוחד כשיש קרב של הרבה אנשים בשטח קטן). עם המהנדס אני נכנס כשאני רואה שמישהו מהצוות שלי כבר נמצא בכלי רכב ואז אני יכול לעזור לתקן אותו כשהוא נפגע.

פורסם

מצטער לאכזב אבל אני משתמש בשיטה הזו מתחילת המשחק ויש לי ניתוקים כל הזמן (בזב"ל) :nixweiss:

צודק, באמת לא עזר, הרגע זה קרה לי שוב. :-\

פורסם

אני לא מבין את הבעיה :S

אני עם המודם ענתיקה שלי(קיבלתי אותו מבזק בשנת2003-2004 משהו כזה) ועם חיבור מאוד בסיסי לא סובל כבר הרבה זמן מניתוקים :nixweiss:

פורסם

טווווווב!!!

זה דורש ללכת לקבוצה השנייה ולהוריד אותם

פורסם

כל הנשקים טובים במשחק הזה. אולי יש נשקים יוצאי דופן אבל לרוב אין שום נשק שהוא טוב מכל הבחינות, תמיד צריך לוותר על משהו, אם זה לוותר על טווח רחוק או טווח קצר. הנשק שציינת (AEK-971) פחות טוב בטווח רחוק, הוא עדיף לטווח קצר ובינוני. קח כוונת red dot או X4 ותתרגל אליו. הקיט הזה הוא הקיט העיקרי להריגות, אמנם אפשר להרוג עם כל נשק ולשחקני הסער לא יהיו תמיד הכי הרבה הריגות, אבל יש לו את התפקיד שלו. קח גם תוסף smoke launcher שעוזר בהמון סיטואציות, בעיקר לקבוצה ולא רק לך.

פורסם

הרובה השני - XM8 של האסולט הוא מכונת הריגה עד טווח בינוני יחד עם RED DOT במצב אוטומטי

מכוון לוחץ וזה הורג

פורסם

הסתערות עם מסך עשן מכוון טוב פשוט משיגה את המטרה

ולפעמים זה גם כיף פשוט לשחרר אחד בתוך מבנה

smoke launcher ftw!

פורסם

גדול! תמונה אחת פשוט מסבירה כל כך הרבה דברים במשחק הזה.

לשלוח ל dice/ea להסקת מסקנות כדי שלא יחזרו על אותן טעויות ב bf3.

פורסם

חחח ראיתי את זה בפורום של EA. התחילו שם תחרות, מי תופס screenshot שבו יותר צלפים. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים