פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני אמרתי ששיחקתי עם M60? אני אמרתי ששיחקתי עם מדיק אבל לא פירטתי איזה נשק זה היה בדיוק.אבל באמת שיחקתי עם M60עריכה: מנגנון הקטנת הכתב לא עובד כראוי :-[
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני דווקא זיפזפתי בין recon לassualt אבל 8 מתוך ה20 הריגות שלי היו דווקא עם האקדח
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים לא מצליח להסתדר עם ה-assault. כאילו אין לו שום יתרון משמעותי בקרב, בטח עם הנשק הראשון שלו. אולי פיספסתי משהו, אני אשמח לשמוע.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אתה בחבילת גיימרים ? לא יש לי חבילה רגילה של 1.5 מגה עריכה: realmagic היתרון שלו זה שהוא טוב לכל מצב בקרב בזמן שלכל קלאס אחר יש יעוד שונה האסולט מסתדר בכל מצב חוץ מטנקים כי יש לו גם רימונים גם מטול וגם נשק שעושה נזק טוב.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים לא מצליח להסתדר עם ה-assault. כאילו אין לו שום יתרון משמעותי בקרב, בטח עם הנשק הראשון שלו. אולי פיספסתי משהו, אני אשמח לשמוע.הנשק הראשון לא משהו, אבל יש אחריו כמה יותר נורמליים.מבחינת יתרונות יש לו את היכולת לחמש את עצמו ואת השאר עם תחמושת, ה40MM יעיל להריגת צלפים, אנשים בתוך מבנים ומדיקים עם M60.אם תשחק עם שוטגאן בתור נשק ראשי אז יהיה לך C4 שזה גם יעיל במפות מסוימות.סך הכל אני די נהנה איתו, אם כי אני מנסה כרגע לפתוח את הנשקים של המהנדס ואחרי זה כנראה אשחק קצת מדיק
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני משחק עם כל השאר בערך באותה כמות. את הניקוד הגבוה אני עושה עם המדיק (ואז זה לא על הריגות אלא על ריפוי\החיאה של שאר האנשים, במיוחד כשיש קרב של הרבה אנשים בשטח קטן). עם המהנדס אני נכנס כשאני רואה שמישהו מהצוות שלי כבר נמצא בכלי רכב ואז אני יכול לעזור לתקן אותו כשהוא נפגע.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים מצטער לאכזב אבל אני משתמש בשיטה הזו מתחילת המשחק ויש לי ניתוקים כל הזמן (בזב"ל) צודק, באמת לא עזר, הרגע זה קרה לי שוב. :-\
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני לא מבין את הבעיה אני עם המודם ענתיקה שלי(קיבלתי אותו מבזק בשנת2003-2004 משהו כזה) ועם חיבור מאוד בסיסי לא סובל כבר הרבה זמן מניתוקים
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים לא מצליח להסתדר עם ה-assault. כאילו אין לו שום יתרון משמעותי בקרב, בטח עם הנשק הראשון שלו. אולי פיספסתי משהו, אני אשמח לשמוע.כל הנשקים טובים במשחק הזה. אולי יש נשקים יוצאי דופן אבל לרוב אין שום נשק שהוא טוב מכל הבחינות, תמיד צריך לוותר על משהו, אם זה לוותר על טווח רחוק או טווח קצר. הנשק שציינת (AEK-971) פחות טוב בטווח רחוק, הוא עדיף לטווח קצר ובינוני. קח כוונת red dot או X4 ותתרגל אליו. הקיט הזה הוא הקיט העיקרי להריגות, אמנם אפשר להרוג עם כל נשק ולשחקני הסער לא יהיו תמיד הכי הרבה הריגות, אבל יש לו את התפקיד שלו. קח גם תוסף smoke launcher שעוזר בהמון סיטואציות, בעיקר לקבוצה ולא רק לך.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הרובה השני - XM8 של האסולט הוא מכונת הריגה עד טווח בינוני יחד עם RED DOT במצב אוטומטימכוון לוחץ וזה הורג
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הסתערות עם מסך עשן מכוון טוב פשוט משיגה את המטרהולפעמים זה גם כיף פשוט לשחרר אחד בתוך מבנהsmoke launcher ftw!
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים FAILhttp://img519.imageshack.us/i/bfbc2game20100321130130.png/גדול! תמונה אחת פשוט מסבירה כל כך הרבה דברים במשחק הזה. לשלוח ל dice/ea להסקת מסקנות כדי שלא יחזרו על אותן טעויות ב bf3.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים חחח ראיתי את זה בפורום של EA. התחילו שם תחרות, מי תופס screenshot שבו יותר צלפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.