עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חחח ואצלי זה גם כבר לא ברוסית , רק אנגלית קולקלת במבטא רוסי כבד... :lol: :lol: :lol:

• תגובות 7.8k
  • צפיות 676.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחח ואצלי זה גם כבר לא ברוסית , רק אנגלית קולקלת במבטא רוסי כבד... :lol: :lol: :lol:

איך עשית את זה? שנים אני מחפש דרך לשנות את זה.

פורסם

הקדמת אותי בשניה mishax

גם לי יש את בעיית הילד הישן, לכן אוזניות, אם כי אישתי אז מתעצבנת עלי כי אני לא שומע כשהיא קוראת לי... ::)

פורסם
  • מחבר

על אזניות שמעתם ??????????????? :smile1:

בקטנה ,אני שומע בכלליות את המשחק- אבל לא צעדים.

והיו אזניות פשוט הילד שבר , בקרוב גם את המיקרופון :bash:

יש לי ילד מסוכן - הוא שם את הספוגית של המיקרופון שנייה בפה - וזה נקרע .

אחר -כך כמה כפות למכשיר- וש.ב.ר, אולי ניקח אותו להיאבקות לגיל הרך.

צריך כבר לקנות דברים בשווי דולר.

פורסם

הסאונד במשחק היה יכול להיות לפחות יותר טוב בשבילי אם מיקרוסופט לא היתה זבל ועדיין היתה תמיכה בEAX 5...

פורסם

הM60 ניהיה כמו המטול בMW2.

אז נכון שאפשר להלחם נגד הM60, אבל זה ניהיה בלתי אפשרי כשאתה משחק נגד 6-7 אנשים עם הנשק הזה! אם אתה מתמקד באחד זה שלידו הורג אותך, עם M60... ניראה לי אחרי היום זה הנשק שהרגו אותי הכי הרבה איתו.... כל גיחה שלי הייתה ניגמרת

X KILLED WITH M60 MAXERSKV

וגם מה לעזזל דייס קיצצו בו? לקחתי אותו לידיים והוא קטלני מכל טווח- כל טווח! לשם הניסוי ערכתי ניסיון נגד חבר שהיה עם שוטגאן ולא זז, נחשו מי מת ראשון...

פורסם

M60 ומטול זה ה-נשקים להשיג 2 PLATINUM בשביל הINSGNIA חחחחחחח

פורסם

חחחח רוני וThant משתתף בצערכם אולי תיתנו לילדים שלכם לשחק קצת זה ירגיע אותם :lol:

למרות שהילד של רוני צריך להתאמן קצת כי בנתיים הבן של Thant מקצוען עם הסניפר :cool2:

בכל מקרה, אתמול היה לי משחק ועשיתי

Marksman +459

=

559 Meters

:o :o :o

למי שרוצה לדעת בערך מאיפה עד איפה אז ככה,

מפה: Arica Harbor

בסיס: ראשון

-מהבסיס הראשון של ההגנה על ההרים מצד ימין עד למגדל שמירה השמאלי של ההתקפה.

נשק: M95 + 12x Scope

איך לכוון: לעלות ממש טיפה מעל הנקודה התחתונה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

איזה מגדל שמירה של ההתקפה??

אתה מתכוון לנקודות הספון הראשונות במשחק??

אם אתה בהגנה , יש שתי עמדות - אחת ליד השער שמוביל לנקודות השניות ואחת על ההר איפה שכולם הולכים לצלוף.

העמדה השלישית נמצאת בדרך לבסיס של המגנים (כשאתה מתקיף אז מצד ימין , אחרי השילוט שמעל הכביש)

לזה התכוונת??

פורסם

לכל משתמשי הסטים, אתם יכולים להגיד לי אם אתם מצליחים להתחבר לחשבון שלכם?

ניסיתי לפתוח את המשחק כשהחשבון שלי עדיין פתוח וזה לקח שעות על גבי שעות ואז זה קרס ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לחשבון שלי.

פורסם

איזה מגדל שמירה של ההתקפה??

אתה מתכוון לנקודות הספון הראשונות במשחק??

אם אתה בהגנה , יש שתי עמדות - אחת ליד השער שמוביל לנקודות השניות ואחת על ההר איפה שכולם הולכים לצלוף.

העמדה השלישית נמצאת בדרך לבסיס של המגנים (כשאתה מתקיף אז מצד ימין , אחרי השילוט שמעל הכביש)

לזה התכוונת??

אוקיי יש לההגנה בבסיס הראשון, 3 מגדלי שמירה, 2 בתוך הבסיס אחד מכל צד של השער לכיוון הבסיס השני. (זה שליד הטנקים של ההגנה)

ולהתקפה שני כבישים, טנקים בכל צד של הכביש, הלכתי לכיוון ה UAV( הכביש הימיני ועליתי על ההר (הוא לא הר גבוהה, יחסית קטן) הרבה יותר רחוק מהגבעה עם סלעים והסנפרים..

פורסם

אההה... הבנתי , עכשיו אני דורש התנצלות מכל מי שבפקפק ב520 מטר שלי שהיה מאחורי עמדת הUAV ועד לאותו מגדל שתיארת.

במיוחד מאלה ש"טענו" שהם בדקו בעצמם וש"אין מצב שזה 520 מטר"...

פורסם

חחח

:xyxthumbs:

אז עכשיו הכתר עבר אלי? :gguyz:

פורסם

לכל משתמשי הסטים, אתם יכולים להגיד לי אם אתם מצליחים להתחבר לחשבון שלכם?

ניסיתי לפתוח את המשחק כשהחשבון שלי עדיין פתוח וזה לקח שעות על גבי שעות ואז זה קרס ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לחשבון שלי.

מישהו?

פורסם

עד שאני לא מקבל התנצלויות , הכתר לא עובר לשום מקום.

כשהן יגיעו , אני בשמחה יעביר אותו אלייך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים