עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמה בדיוק הגנה מוסיף הבודי ארמור? וכמה התקפה מוסיפה תחמשות המגנום?

וכל אלו עם הציור + ליד הנשק שמעלים דיוק. איך זה בדיוק משפיע?

מה הכי עדיף?

אין עדיף, לכל סיטואציה/קיט/נשק מתאים משהו אחר.

specsbe.png

כמו שחשבתי, לא מקבלים ניקוד אחרי שמתים. חשבתם שזה נספר אחרי שעשיתם respawn? דמיינתם.

DICE's Joe Grant posted a thread on the EA UK Forums clarifying some issues that have been reported as bugs.

Two issues are being constantly raised as "bugs" that I would like to bring some clarity to.

These are design issues regarding VOIP after death and Points after death.

VOIP after death.

We found occurrences of people running into enemy areas, dying intentionally and using VOIP to notify their team of where the enemy was located. As a result we turned this off in game. It is still possible to do this using external VOIP (or even other real world communcation systems). In this game, Dead Men cant talk.

Points after death.

We intentionally removed "the suicide bomber". Loading vehicles with C4 and driving them into packed enemy locations to gain points when you die was something we looked at for some time. The whole human controlled guided missile system could be used to great effect, especially when bringing in air vehicles, C4 and destruction. Therefore we removed the points gained by this type of "misadventure" - it includes a "look what you could have won" points tally. We realise people who die bravely fighting to the end also suffer a points loss at this point but it is difficult to separate the two in the current system.

אמנם לא מקבלים ניקוד, אבל עדיין לפעמים זה שווה את המוות כי זה יכול לעזור לקבוצה.

Here is why and how you should fix it, instead of saying it is intentional:

Simultaneous kills.

How many times havent you killed an enemy, and he killed you (bullets in air)? Only the fastest killer gets points - both made a kill for their team, they should be awarded points.

Hand grenades.

How many times have you chucked a grenade around a corner when chased? Better hope it detonates before you die.

Mines.

They have a higher kill-after-death ratio than hand grenades.

If you plant mines in a map, you are almost guaranteed to die before all of them either (a) are destroyed, (b) destroyed vehicle or © round ended. Is it really true that you wont get any points for these kills? That would be ridiculous if true.

Real fix for suicide bombers?

Just avoid awarding points for actions that appear at the same time and by the same means/entity as the actual suicide.

Killing 2 enemies and yourself with the same C4 = zero points

Killing 1 enemy with hand grenade after you get shot by him = full points.

אגב.. למישהו יצא לנסות את ה-mounted PKM שבמשחק? שמעתי שנדיר למצוא אותו!!

bfbc2game20100404185815.th.jpg

נכנסתי לתוך הגליץ' שב-Nelson Bay (למדתי איך להכנס וג'וני לימד אותי כיצד לצאת ^_^) וכמה אנשים נכנסו אחריי.. וכולם נתקעו בפנים. טוב שהיה FF כך שהרגנו אחד את השני בשביל לצאת. טוב גם שג'וני לימד אותי כיצד לצאת, הוא תוך 10 שניות קלט איך יוצאים :lol:

bfbc2game20100404183423.th.jpg

לגבי הגליץ':

אה כן.. ואחלה מדריך למדיק המתחיל (וגם לממוצע):

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1015070-medics-guide-rush.html

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלום!

אני מחפש קלאן רציני ופעיל.

קצת עליי:

שיחקתי שנתיים וחצי בBF2 המקורי!

שיחקתי גם בBF1942.

שיחקתי בMW2.

הנה קישור לסטאט שלי: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/thebest591

פורסם

הבעיה היא ניקוד שלא נספר כשלא מתים

*יובל, אם אתה רוצה קלאן אמית של אנשים אמיתיים יש לך את השרת האמיתי של real people האמיתיים

אתה יכול לברר שם. באמת.

פורסם

חברים יקרים ,

אני צריך טובה קטנה , ביקשתי מEA שיסדרו לי את הSOLDIER NAME במשחק ל XTZ-Mike בלי הסוגריים המרובעים של הS6.

עכשיו אני לא בבית , מישהו יכול לבדוק כשהוא נכנס למשחק שאני מופיע תחת הכינוי החדש ?

פורסם

הבעיה היא ניקוד שלא נספר כשלא מתים

מה הכוונה?

יש פה גם את קלאן [HWz] והם נראים רציניים מאוד!

פורסם

זה אחד הקלאנים הכי איכותיים

כמעט כמו S6 בMW2

תשחק בשרת שלנו ותנסה לצוד את העיניים של הסקאוטים

*מייק, אני חושב ששינו לך

נמחקת מרשימת החברים שלי וכשחיפשתי xtz-mike זה מצא אותך בלי ה [s6]

תאשר! (:

נראה לי שכולם צריכים להוסיף אותך מחדש עכשיו

פורסם

זה אחד הקלאנים הכי איכותיים

כמעט כמו S6 בMW2

תשחק בשרת שלנו ותנסה לצוד את העיניים של הסקאוטים

*מייק, אני חושב ששינו לך

תאשר! (:

אל תדאג כבר דיברתי עם RP לפני שלוש שבועות והייתי אצלהם בתוכנת דיבור והם לא החזירו לי תשובה כבר שלוש שבועות אם התקבלתי או לא.

אני לא ממש רוצה להיות בקלאן שלהם, הם אחלה חברה אבל כל מילה שנייה שם זה קללה..

פורסם

מייק, אני חושב ששינו לך

תאשר! (:

תודה רבה!! אני אאשר ברגע שאני אגיע הביתה (יום חמישי בערב).

ותוסיפו אותי!!

פורסם

חחח ידעתי שמשהו פה מסריח, יוצא לי להרוג מלא ככשאני מת, עם MORTAR,רימון או סתם 40MM.

חבל שזה ככה. :nixweiss:

פורסם

נכנסתי לתוך הגליץ' שב-Nelson Bay (למדתי איך להכנס וג'וני לימד אותי כיצד לצאת ^_^) וכמה אנשים נכנסו אחריי.. וכולם נתקעו בפנים. טוב שהיה FF כך שהרגנו אחד את השני בשביל לצאת. טוב גם שג'וני לימד אותי כיצד לצאת, הוא תוך 10 שניות קלט איך יוצאים

אפשר לירות על שחקנים שבחוץ כשאתה בתוך המסוק?

פורסם

לא, זה מה שמצחיק במה שאמרתי (שהם נתקעו איתי)

ישנן רק 2 דרכים להרוג מישהו כשאתה בפנים.. שתיהן קשורות לוידאו שעשיתי. האחת זה סכין, אבל רק אם הוא ממש קרוב למסוק. והדרך השנייה היא אם אתה recon - זה mortar strike. כך בעצם ההוא במסוק הרג אותי פעמיים וכך הבנתי איפה הוא נמצא.

פורסם

גם לי המשחק נתקע על התמונה האחרונה ועושה צליל ארוך כזה וחייב לעשות ריסט ידני. להרבה יש את הבעיה אבל יש פיתרון לזה?

או ניתוקים או תקיעות, מי שעשה את המשחק המזדיין הזה הלוואי יקבל סרטן.

פורסם

לשרת של HWZONE יש בעיות רציניות של לאגים.

בחיי איזה חלום היה לי, חלמתי שהוסיפו DLC שמוסיף מוד כמו הזומבים הנאצים שבCOD, רק שפה מדובר על מוטציות שמשנות צורה :screwy:

פורסם

לשרת של HWZONE יש בעיות רציניות של לאגים.

בחיי איזה חלום היה לי, חלמתי שהוסיפו DLC שמוסיף מוד כמו הזומבים הנאצים שבCOD, רק שפה מדובר על מוטציות שמשנות צורה :screwy:

:lol:

פורסם

בונא ה-MI24 Hind שיש במפה Isla Inocentes פשוט חיה. עשיתי איתו איזה 20 הריגות ברצף. ברגע שרואים מישהו זהו הוא מת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים