פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני קניתי מסטים, ההבדל היחידי הוא שאתה פשוט לא מקבל דיסק וקופסא יש כמה שרתים ישראלים ששיכים לHWzone וVgames וכנראה יש גם של גיימר. אין בהם כמעט לאגים, יש שם הרבה רוצחים.. איזה כיף זה היה, הרגע היה משחק של 14 שחקנים מול איזה 20, באמת איזון יפה.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני מתכנן לקנות BC2 כנראה מחר. יש לי כמה שאלות.מה ההבדל נניח לקנות עותק מוחשי או עותק דרך STEAM? מה עדיף? איך רובכם קניתם?יש שרתים בארץ שניתן לשחק בהם? יש לאגים בשרתים בחו"ל?תלוי מה אתה אוהב, אני מעדיף שיהיה לי דיסק של המשחק מאשר להוריד אותו בסטים...אין הבדל בין המשחק אם תקנה דרך סטים או את הדיסק.. כן יש שרתים בארץ, לא הרבה אבל יש.. תבדוק בgametrackerוכן יש לאגים לשרתים בחו"ל כמו כל מקום אחר בעולם.. ככל היעד שאתה מתחבר אליו רחוק יותר לוקח יותר זמן, אבל לא משהו שהוא בלתי נסבל..
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים עשיתי שיא צליפה חדש 307+ ;D 407 מטר וזה עוד עם הילדה מנסה להזיז לי את העכבר, אולי זו בכלל היתה צליפה שלה....
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אם אני קונה ב-STEAM. אני יכול להיכנס למשחק רק דרך התכונה של סטים, או שאני יכול פשוט להיכנס למשחק ישירות אחרי שקניתי וזהו?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אם אני קונה ב-STEAM. אני יכול להיכנס למשחק רק דרך התכונה של סטים, או שאני יכול פשוט להיכנס למשחק ישירות אחרי שקניתי וזהו?אתה חייב להיות מחובר לSteam מן הסתם, כשאתה רוצה לשחק, אבל יש קיצור דרך למשחק על שולחן העבודה אם זה מה שאתה שואל.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים בזק בינלאומי ? חיבור חייגני? אם ענית כן לכל השאלות אתה יכול נסות להתנתק ולהתחבר מחדש עד שתקבל כתובת אייפי שמתחילה ב79.182 או 79.183 זה יכול אולי לעבוד.מממ... אחרי 6 ניתוקים הגעתי לIP 79.183...לא עזר, המשחק התנתק שוב (נכון לשעה 16:15)
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני בדיוק לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ווינדוס 7 , יש משהו שאני צריך לגבות? (לא שיחקתי בסינגל בכלל)אין איזה בעיה עם כל הקטע של הקוד של הVIP נכון? אני בסה"כ מתקין מחדש...
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני בדיוק לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ווינדוס 7 , יש משהו שאני צריך לגבות? (לא שיחקתי בסינגל בכלל)אין איזה בעיה עם כל הקטע של הקוד של הVIP נכון? אני בסה"כ מתקין מחדש...אין בעיה
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אלפא, מה יהיה? כשחשבתי שסוף סוף עידן הניתוקים נגמר פיתאום באו קריסות השרתים.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים המשחק לא מוצא שרתים עוד מישהו או אני לבד?ורק פעם אחת אני יכול אולי למצוא לעשות רענון לא מצליח :\
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים גם אני אף פעם לא הצלחתי לקבל רשימת שרתים. הדבר היחיד שאני מצליח זה לחפש לפי שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.