פורסם 2010 במרץ 2715 שנים לא כי פעם שעברה שניסיתי להתחיל אותו מחדש זה דרס לי את השמירה הקודמתגם לא בא לי להגיע לאותו קטע רק כדי לגלות שזה שוב קורהלמישהו יש רעיון?
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים הרגע שיחקתי בשרת של האתר וראיתי של-GAZA ALAA יש פלטינה עם מטול גועל נפש שנותנים לבן אדם כזה בכלל לשחק , עזבו את זה שהוא משחק עם מטול תראו את הכינוי שלו.. אני רמה 22 אגב ואין לי אפילו כוכב ארד עם מטול.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים לא הבנתי מה לקחתם קשהאתם גם רוצים להתחיל לבעוט כל אחד שיש לו GER או DE בניק?....
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים הרחבה חדשה: צה"ל מול חמאס, נראה מי ילך לשחק חמאסclan GAZA כנראה, ראיתי שיש בשרת כאלו + יש להם סרבר של 32 איש.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מישהו במקרה מכיר את הבעיה עם העכבר והמקלדת, שאתה מזיז את העכבר למטה והוא עולה למעלה ובשתי כפתורים(W,S) למשל החשקן הולך קדימה?אני לא יכול להמשיך ככה במשחק מבקש עזרה.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים יש פה שניים שלקחו קשה (: בונא XTZ מייק דפקתי לך 4 כדורים בגב מטווח 4 מטר עם ה MP412 ולא קרה לך כלום :pissed:
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מה שאפשר לסדר לפי דעתי קצת נוגד את חוקי ההיגיוןהרי כשבא מישהו עם רימון בקנה, ועומד מטר ממךמה במציאות הוא יעשהישגר את הרימון שיתפוצץ מטר ממנו או ידפוק בך קת לפנים או איזה צרור ?לא סתם יש את הכוונת מרחק למטולהוא רימון למרחקים גדוליםאז אם מישהו פוגע בי מ100 מטר, זה אומר שהוא יודע לכוון וכל הכבוד לואבל אם הוא עומד מולי ומשחרר רימון שלא הורג גם את עצמואז שלפחות לא יעשה את זה בירייה אחת מכל טווח שהוא וייתן לי סיכוי להגיבעד כמה שאני מסכים איתך , באמת גם אני חושב כמוך אגב עוד משהו שיכול לעצבן את כל שונאי המטולים , עכשיו בשרת עשיתי triple kill עם מטול ( או רימון יד אני כבר לא זוכר ) , אז כן triple kill אפשרי במשחק ( אני בכל מקרה לא חשבתי שזה אפשרי , אלה רק במקרים שמפוצצים שלושה אנשים בתוך טנק או משהו כזה ... )
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים לא ידעתי שבעזה יש בכלל מחשבים.אני כל התקופה שלי הרגתי רק 5-4 אנשים עם מוטולים, יותר כיף לירות עם הנשק ורק בלת ברירה להשתמש במוטול. הוא משמש למרחקים ולהריסת מבנים, אבל בואו נודה אפשר להרוג מרחוק עם רובה רגיל.אותי הכי מעצבן שאני לא יודע אם מודבר בצ'יטר או לא, אבל הייתי בשרת והיה שם ריקאון שהתקמפר, אז הלכתי מאחוריו ובאותו רגע הייתי מדיק עם הM60 החדש שלי, ואני מאחוריו מתלבט "סכין או לירות בו...סכין, או לירות בו?...יאללה נירה בו!" ואני מתחיל לרסס אותו! במסך הופיעו לי 4 איקסים של פגיעה ואז הבחור פשוט מסתובב, שולף את הM1911 (כתבתי נכון?) תוקע יריה אחת! ואני מת. כאילו מה, אני עוד עם M60 מרסס עליו והוא יורה בי עם כדור אחד מאקדח! החיים שלי היו 100%!ואני זוכר שמישהו פה אמר איך אפשר לשנות את השפה של הרוסים לכך שנבין משהו, אפשר הסבר איך עושים את זה?
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים ואני מתחיל לרסס אותו! במסך הופיעו לי 4 איקסים של פגיעה ואז הבחור פשוט מסתובב, שולף את הM1911 (כתבתי נכון?) תוקע יריה אחת! ואני מת. כאילו מה, אני עוד עם M60 מרסס עליו והוא יורה בי עם כדור אחד מאקדח! החיים שלי היו 100%!ואני זוכר שמישהו פה אמר איך אפשר לשנות את השפה של הרוסים לכך שנבין משהו, אפשר הסבר איך עושים את זה?חחח כנראה עשה עליך Headshot קורה לי הרבה מקרים כאלה ...
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מישה.. לפי הפורומים של EA, רוב האנשים מבינים שה-Garand הוא הבעיה. בגלל שאתה לא veteran, קשה לומר. הייתי אומר שאולי צריך לקבל גם בכל ה-gadgets, זה לא נכלל בלשונית של weapons.. אבל אלו גם נשקים. The Star- יש גם multiple kill (ארבע הריגות)
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים אלפא, ראיתי למטה שכתוב שמריצים את ה-R8 שרתים... מה זה אומר? מיקור חוץ? בכל מקרה עכשיו יש מעט התנתקויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.