פורסם 2010 במרץ 2615 שנים כמה כבר אני משחק במשחק הזה? חודש?מאז שיצא המשחק המלא, עדין לא זכיתי לראות את רשימת השרתים...כל פעם שאני עושה refresh, זה נתקע לעד..
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים תודה רבה שנתנו רק לי קיק מהשרת שכל העולם ובנו היה בצד שלי ולא רק אני.אני קיבלתי לא ממזמן M60, באמת יש לי יותר הריגות אבל אני מתכוון להשתמש בו עד הנשק הבא. אני לא סובל את אלה שמקבלים פלטיניום עם הנשק הזה.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אם כבר להסתכל על משהו זה על ה W/L Ratio אבל תכלס הכי חשוב שיהיה כיף (: אגב W/L Ratio, כבר כמה ימים לא שיחקתי אבל בתחילת השבוע היו לי כמה מצבים משעשעים שאיך שנכנסתי למשחק, עדיין לא עשיתי spawn וכבר הקבוצה שלי ניצחה/הפסידה. 100 נקודות בקלות גם על W\L RATIO לא צריך להיסתכל כי יש המון נובים שמחליפים קבוצה כשהיא מפסידה וגם יש לפעמים מצבים שאתה יוצא מסופק חבל על הזמן היה לי מקרה אחד שהייתי גאה בעצמי על זה שהצלחתי לפוצץ MCOM וגם להרוג 5 אויבים שבאו לנטרל ו2 מהם בדקירה ויש מצבים שאני יוצא מזה עצבני שהקבוצה לא משחקת ולא משנה כמה תתרום בשוט לא יעזרו לך והם פשוט יתקמפרו בשביל להוציא KD גבוהה
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אמרתי "אם כבר...". לא הייתה כוונה לומר שזה חשוב, רק שאם מישהו ממש מחפש על מה להסתכל אז אחד עדיף על השניפרט למקרים בודדים, זה לא נכון להסתכל על הנתונים היבשים בכלל ולכן אמרתי העיקר שיהיה כיף (:
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים את הפלטינום שלי אם M60 קבלתי עוד לפני תקופת ה"M60NOOB", אני בסדר נכון? אותך אני שונא בלי קשר בהתחלה לא הפסקת לרצוח אותי, כאילו אתה רק מחכה שאני אחזור בשביל לרסס בי מחסניות!
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים עוד אתר עם מידע מפורט על נשקים וכו': http://badcompanytwo.com/multiplayer/bad-company-2-weapons-2/ בנוסף לשני האתרים שהבאתי קודם: http://battlefieldbadass.com/equipment/ http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ רשימת החברים: BC2: mishax1 HWZone: mishax1 BC2: 1-Nike-1 HWZone: !_Nike_! BC2: AlphaCygni HWZone: ™ALÞHÃ BC2: J0HNIE HWZone: J0HNIE BC2: Jaggernaut HWZone: Ironhide BC2: IL-RROONNII HWZone: rroonnii BC2: Trumpeldor HWZone: Trumpeldor BC2: MaxerSKV HWZone: maximskv BC2: nucleo HWZone: nucleo BC2: Born2Kill HWZone: °FullˆGaz° BC2: B.D.B. HWZone: B.D.B. BC2: M1keil HWZone: m1ke BC2: esaly HWZone: esaly BC2: SimonSix HWZone: SimonSix BC2: NewB1KanewB HWZone: Thant BC2: oakeY HWZone: german103 BC2: Yoel47 HWZone: Yoel47 BC2: eden HWZone: edenn BC2: Elite_Sniper HWZone: Tzafrir BC2: [s6]XTZ-Mike HWZone: Xtazy-Mike BC2: Maor66 HWZone: Maor66 BC2: Mafiozox HWZone: Trans_Europe_Express BC2: Serenei HWZone: Serene BC2: 1337Din HWZone: 1337Din BC2: EgoManiac HWZone: ™Ego-Maniac BC2: Cocaine^Cowboy HWZone: Timor BC2: Guy950 HWZone: Guy950 BC2: fighterisr HWZone: fighter BC2: Lost Spirit HWZone: Lost Spirit BC2: -== DonShako ==- HWZone: $haKo BC2: xtzown HWZone: dan_dekel BC2: Daniel Oprisa HWZone: Danix60 BC2: tombcatZ HWZone: Toxin II נ.ב. בקרוב ה-DLC, כנראה שאלו הדברים החדשים: Arica Harbor- Conquest Mode Laguna Presa- Rush Mode Bad Company 2 will get a second wave of DLC (Downloadable Content) sometime near the end of March. The new DLC store will feature 1 specialization for each class, as well as a second map pack. The specialization’s are unique uniforms and camouflage weapons that can be used on the Battlefield in Bad Company 2’s MultiPlayer. * Assault: Unique camouflaged M16A2 and matching camo’s. * Engineer: Unique camouflaged UMP-45 and matching camo’s. * Medic: Unique camouflaged MG3 and matching camo’s * Recon: Unique Camouflaged M95 and matching camo’s **The Spec DLC also includes 3 new awards and one Achievement. חבילת המפות (המודים החדשים לשתי המפות הקיימות) היא בחינם. כל השאר בתשלום. עריכה: תמונות---> Assault Engineer Medic Recon M16A2 UMP-45 MG3 M95 עריכה-2: אה כן.. יהיה גם תוסף ל-Assault שכזה http://i39.tinypic.com/313n2nr.jpg
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אני רוצה הרחבה של לוחמה בטרור עם ערבים וכל זה כמו שהיה בBF2 עם מוזיקה ערבית וביניינים סמוכים וכל השיטרוסים זה משעמם בלאט
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אותך אני שונא בלי קשר בהתחלה לא הפסקת לרצוח אותי, כאילו אתה רק מחכה שאני אחזור בשביל לרסס בי מחסניות! aw :-[
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים ואני רוצה שיבטלו את Grenade Launcherדניאל, כל מי שיש לו אפילו סיכה של Grenade Launcher Efficiency, שיוסר מהרשימההוא לא חבר !!!כי כשחבר יורה רימון ממטול, גם החבר של החבר שלך יורה רימון ממטול, וגם החבר של החבר של החבר שלך יורה רימון ממטולאולי אחד מהם הוא מההההההההפן ???
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים כן כן, הדבר הבא שתרצה זה גם שיבטלו את הC4, את המשגר רקטות וגם את הAT ואת המסוקים ואת הטנקים ובקיצור כל מה שלא יורה כדורים סטנדרטים שאתה יכול לברוח מהם אה? או שגם את זה!
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים לא נכון.. יש מצבים שאי אפשר להתחמק ממשהו - וזה כל דבר, אפילו קליעים רגילים. אז יש מצבי ביש, לא נורא.אבל בראש של "אפשר להתחמק מכל דבר" אפשר גם ממטול, אבל ממטול זה הכי קשה.עכשיו במשחק עשיתי איזה 30:6 ומתתי כמעט ורק ממטול. אין בעיה שאנשים מחליפים למטול כי אולי אין להם הרבה חיים או שיש לך יתרון בשדה, אבל אנשים פאקינג הולכים עם זה כנשק ראשי ("אני אפגיז מטול ואם הוא לא מת אז אני ארסס עליו עופרת").מאית שנייה לוקח למטול לפגוע במטרה וכמעט תמיד זה one shot kill. לדעתי לא צריכים להעלים את זה, רק להחליש את זה. זה צריך לפזר התקהלויות של אויבים, לא לחסל אותם. אולי שיהיה יותר נזק של spread ופחות נזק במרכז הפגיעה.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים מה שאפשר לסדר לפי דעתי קצת נוגד את חוקי ההיגיוןהרי כשבא מישהו עם רימון בקנה, ועומד מטר ממךמה במציאות הוא יעשהישגר את הרימון שיתפוצץ מטר ממנו או ידפוק בך קת לפנים או איזה צרור ?לא סתם יש את הכוונת מרחק למטולהוא רימון למרחקים גדוליםאז אם מישהו פוגע בי מ100 מטר, זה אומר שהוא יודע לכוון וכל הכבוד לואבל אם הוא עומד מולי ומשחרר רימון שלא הורג גם את עצמואז שלפחות לא יעשה את זה בירייה אחת מכל טווח שהוא וייתן לי סיכוי להגיב
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים רק אני נתקלתי בזה? ;D (עשיתי אנימציה שיהיה נח במקום 2 תמונות) איך שמתי לב לזה? אני הייתי פעם בנקודה הזו עם ה-Garand ולא הסתכלתי דרך הכוונת. ראיתי שם מישהו מכופף.. נכנסתי לכוונת בשביל לירות בו ופתאום אני לא רואה אותו - אלא את המכלים הכחולים הללו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.