עבור לתוכן

Battlefield Bad Company 2 - הדיון הראשי.

לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ? 783 הצבעות

1. 1. לאיזה קלאס/תפקיד אתם הכי מתחברים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני יוצא למשימה של כוכב פלטינה עם מקדחה :lol: :lol: :lol:

• תגובות 7.8k
  • צפיות 672.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היטלר משחק ב Port Valdez :lol: :lol: :lol:

חייב לציין שזה פחות או יותר מסכם את כל מה שאני חושב על המשחק.

פורסם

אני מנסה להשיג יותר מזה, הבעיה שאני בשום מצב לא מצליח לשמור על יחס ההריגות שלי מאוזן, אני מתחבא, נשאר עם הקבוצה, מרפא את כולם, כולם מרפאים אותי ועדיין אני מת בקלות. במיוחד שיש שם מדיק שהתעלק עליי עם M60.

לאלאלאלאלאלא!! אתה מקשיב לעצמך? יחס הריגות? זה הדבר הכי לא חשוב במשחק הזה. זה לא MW2!! הבעיה היא והרבה מתלוננים שהם קידמו את העניין הזה בכך שהוסיפו את ה-KD לטבלת הניקוד (וזה גם ב-leaderboards). זה הדבר הכי לא חשוב.. מה שחשוב זה לנצח ולעזור לחברי הקבוצה ומן הסתם להנות מהמשחק.

edenn- יפה מאוד.. מה הטקטיקה? :D

אגב- ראו איזה תחרות משעשעת עשו כאן:

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/987305-stupid-yet-fun-contest.html

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים שזה לא חשוב , תמיד היה מופיע K/D בסידרת BF .

ברור שלא צריך לשחק בשביל לעלות את זה בכוונה.

יש הרבה מצבים שיוצא אחד נגד אחד ושם מתבטא גם יכולת השחקן.

לא צריך לרוץ כמו מ-ש-ו-ג-ע ולהיהרג , צריך לשחק חכם.

אבל ברור שהכי חשוב זה מה שציינת.

פורסם

באמת הייתה לי טקטיקה, מאוד פשוטה, אבל קיימת.

RECON עם M1A1 ואקדח WWII עם התוספת מהירות, ותוספת הגנה.

כל פעם שחשדתי באויבים מאזור מסוים זרקתי את הסנסור ועשיתי להם איגוף, ואז :bash:

פורסם

טוב, תשמע.. בשורה התחתונה כל אחד עושה מה שבא לו.

הנקודה שלי הייתה ההיפך ממה שאתה אומר.. ש-KDR גבוה לא עושה אותך "PRO". להיפך, כשאני רואה מישהו ב-Leaderboards עם KDR של למשל 3-4 אז אני חושב לעצמי "בטח כל המשחק שלו הוא צלף" או "בטח הוא לא נהנה מהמשחק, כל הזמן חושש שיהרגו אותו ויפגעו ב-KDR היקר שלו!! זה יותר חשוב מלעזור לקבוצה שלו לנצח".

אם זה לא בשביל "להראות PRO" אלא בשביל ההנאה- אז אני לא מבין איפה ההנאה אם כל משחק מקבלים KDR טוב... ע"י שאתם sniper או פשוט מפחדים ולא מסתכנים בשביל הקבוצה. זו הנאה אם לא מתכננים את זה ובמקרה בודקים ורואים KDR טוב.. זה דבר שכיף לראות, ולא כשזה מתוכנן וכל משחק זה ככה.

וד"א זה לא נכון שמנצחים לא מקבלים ניקוד- אמנם זה לא ככה בצורה ברורה, הסיכה של win a rush round לא נותנת 1000 נק'. אבל זה עדיין ככה בפועל. איך? פשוט תלחץ Tab ותשאל את עצמך מה התפקיד של השחקן המוביל בכל קבוצה. לא תמיד זו אותה תשובה אבל 90% מהפעמים התשובה היא Medic. והמדיק הוא תמיד חשוב לניצחון הקבוצה שלו.

היופי במשחק הוא שאתה יכול לשחק בכל פעם בטקטיקה אחרת ובאמצעים אחרים. פעם במסוק, פעם בטנק, פעם להתקמפר ופעם לעשות rush פשוטו כמשמעו. היופי הוא שהריגה נותנת רק 50 נק' ובמקרה הטוב תקבל עוד בונוסים של הגנה/הצלה/נקמה ובשורה התחתונה על הריגה תקבל 100 נק'. נניח שהרגת 10 שחקנים = זה רק 1000 נק', ממש עלוב. אבל היופי הוא שזה לא עלוב כי להרוג זה חלק מהמשחק, אחרי הכל זה FPS. אתה אמור להרוג.. לאלא, אתה חייב להרוג ואתה חייב להשאר בחיים כמה שיותר זמן כדי להרוג עוד.. כדי לעזור עוד יותר לקבוצה שלך ---> ולא בשביל סטטיסטיקה מחוץ למשחק.

אנשים שוכחים את המהנדס המוזנח שיושב מאחורי הטנקים שלהם ומתקן אותם כל הזמן, את המבנים והתקבצויות האויבים שהוא משמיד עם ה-RPG/CG שלו. ואני לא מדבר על הבסיס הראשון של Arica Harbor שבו חצי מכל קבוצה הם מהנדסים בגלל הטנקים- אני מדבר על מפות כמו פורט ולדז כשהאפצ'י אונס מהאוויר את ההתקפה ויש צוואר בקבוק (הכביש באמצע) שבו כל המסתננים נכנסים לטבח ע"י בראדלי או חיל רגלים.

אז כן, מקבלים המון נקודות על לעזור לקבוצה ולנצח. יותר נקודות מ-KDR.

היה משחק שעשיתי 25:0 עם Recon והייתי רק מקום שלישי. זו דוגמא מעולה למשהו שרציתי לומר: ה-recon לא מיותר, חס וחלילה, צריך שיהיו כמה (לא יותר מידי). אם הם טובים במה שהם עושים אז הם תורמים המון לקבוצה. ה-25:0 היה בהתקפה --> תחשוב שלא עליתי כרטיס אחד לקבוצה שלי ובכל זאת חיסלתי הרבה מהנדסים/חובשים וצלפים אויבים. אז כן, שכל אחד יעזור כפי שהוא יכול לעזור.. אבל צריך גם לדעת את התפקיד שלך במשחק. צריך קצת שכל בשביל לדעת מה לבחור. יש מסוק? כמו שההוא בסרטון (how not to be a noob in bc2) אמר "i'm a sniper!! i'm a sniper!!".. אז כן אל תגידו לעצמכם "אני מהנדס!! אני מחסל מסוקים!!". לא, אתה לא.. 90% מהפעמים המסוקים שראיתי באוויר כלל לא איימו על הקבוצה שלי וזה היה בזבוז של זמן ותחמושת לנסות להוריד אותם.

...

..

.

my 2 cents. preacher, out.

עריכה: edenn.. יפה. לא ממש התשובה שחיפשתי, אבל סבבה.. משעשע שרבע מכל ההריגות שלך זה עם סכין. ^_^

מניסיוני המהירות לא ממש עוזרת. עשיתי תחרות עם ג'וני בשביל לראות עד כמה זה יותר מהיר. רצנו בקו ישר ו... לקח לי כמה רגעים ארוכים לעקוף אותו! אז אני לא משתמש בזה אף פעם (: מה שכן.. כנראה שה-recon יכול לעזור במצבים מסוימים. אף פעם לא התבלבלתי בין מדיק/סער/מהנדס של הקבוצה שלי לקבוצת האויב.. לעומת זאת קרה לי המון פעמים שראיתי recon ולא יריתי בו כי חשבתי שהוא מהקבוצה שלי. זה קרה לי לפני כמה ימים עם שגיא, פתאום בא לי recon מול הפרצוף וחשבתי שזה שגיא. ^_^ כנראה שזה היתרון, אני הפסקתי לשחק recon אז הפלטינום היה יותר בעייתי.

פורסם
  • מחבר

למה חייב להיות sniper בשביל K/D גבוה?

21 /0 יצא לי גם בלי sniper ,ושנכנס למשחק מהתחלה עד הסוף אין מצב שהמיתה תיהיה יותר מההריגה.

אבל די בכל אתה צודק, אחד שיש לו K/D 4 זה מראה שמשחק לרוב כצלף.

כל יום שאני משחק זה עולה אצלי = כרגע זה על 1.94 בדיוק כמו אצלך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חוכמה גדולה...

הM60 הזה הוא כמו רובה צלפים רק עם מחסנית גדולה ומצב אוטומטי... :lol: :lol: :lol: (אני צוחק , אתה באמת לא צריך להגיב....)

פורסם

כן שמתי לב שהתוספת מהירות לא באמת משפרת בצורה משמעותית, אבל זה הדבר היחיד שהיה יכול לעזור לי מהרשימה שלה אז... למה לא?

באמת יש לי יחס דקירות/הריגות לא פרופורציונלי אבל זה תענוג אמיתי למצוא את עצמך מאחורי חוליה של איזה 5 אויבים ולדקור אותם אחד אחד.

פורסם

למה חייב להיות sniper בשביל K/D גבוה?

21 /0 יצא לי גם בלי sniper ,ושנכנס למשחק מהתחלה עד הסוף אין מצב שהמיתה תיהיה יותר מההריגה.

אבל די בכל אתה צודק, אחד שיש לו K/D 4 זה מראה שמשחק לרוב כצלף.

כל יום שאני משחק זה עולה אצלי = כרגע זה על 1.94 בדיוק כמו אצלך.

לא אמרתי שצריך להיות סנייפר בשביל KDR גבוה. :nixweiss:

וה-M60 הזה הוא OP.. הולכים לסרס אותו. זה כבר M60NOOB כמו NOOBTUBE.

מסכים עם מייק שזאת לא חכמה.

לגבי ה-KD שלנו.. בדרגה שלך היה לי בערך 2.00

ככל שעולים בדרגות לוקח לזה הרבה יותר זמן להשתנות = יותר הריגות

פורסם

הטעות שלי שאני עושה הרבה פעמים זה להסתער סתם ככה :bash::kopfpatsch:

אני יודע שזה דפוק אבל אני עושה את זה מתוך הרגל..

פעם שיחקתי עם נייק ב nelson gay והיינו בATTACKERS רצתי לB לבד הטמנתי ובסוף גם פיצצתי לבד ונייק עושה לי מה אתה רמבו?

:smile1:

יפה מאוד edan חסר לי עוד קצת הריגות לפלטינום גם כן..

Thant, זה חרטא מה שאתה אומר..

כי אין מצב שאתה הולך לאנשהו פתאום מזהה מדיק וגם מזהה שיש לו M60 (שזה כישרון באמת לזהות את הנשק תוך קרב) וגם להספיק להחליף למטול באותו זמן וגם לשחרר יריה לפני שהוא הורג אותך.

לא אפשרי.

כי ה M60 ב4 כדורים מוריד אותך.

אתה מסתובב עם המטול בקרב, וכל אויב שאתה רואה בום מוריד לו את הראש עם המטול.

שזה מגעיל...

פורסם

אהלן,

קניתי את המשחק היום דרך Steam.

אני לא מצליח לבצע Login או Create New Account.

בעיה מוכרת? מישהו נתקל ויודע מה עושים?

פורסם

עבד שבוע כמו שצריך עד שחזרו הניתוקים אתמול בערב.

קרה גם לעוד מישהו?

פורסם

לפעמים החסינות של ה-revived ממש מעצבנת.

שיחקתי עכשיו והרגתי מישהו, הוא היה ממש צמוד למחסה כך שמדיק החיה אותו ואפילו לא ראיתי את המדיק. אחרי 2 שניות הרגתי אותו שוב. הוא פשוט עמד ולא זז אז זה היה easy target. הרגתי אותו שוב והמדיק החייה אותו שוב. בפעם השלישית הוא הספיק להתקדם קצת והרגתי אותו שוב. המדיק רץ להחיות אותו רק שהפעם הוא התקדם לכן המדיק היה חשוף.. הרגתי את המדיק אבל הוא הספיק להחיות אותו. נגמרו לי הכדורים (חברי קבוצה לא משהו) עוד בפעם השנייה - בפעם השלישית שהרגתי אותו זה היה עם ה-MP412. בקיצור..בפעם האחרונה שהוא החייה אותו הוא רץ אליי והרג אותי על אף שאני פגעתי בו כמה וכמה פעמים. ב-Kill cam מן הסתם היה לו 100% חיים.

אמנם הרגתי אותו המון פעמים והוא זה שאמור להתבאס, אבל זו בעיה שלו שהוא לא זז אחרי שהחיו אותו או שזו בעיה שלו שהמדיק לו מחייה אותו תחת אש. כך או כך מרגיז שבמצבים מסוימים אין סיכוי לחסל אנשים כי לפני רגע החיו אותם ושום דבר לא עושה להם נזק לכמה שניות. :pissed:

אמנם זה פייר בחלק מהמקרים כי רק החיו אותך ואתה רוצה שנייה לקום ולחזור למחסה.. אבל זה פאקינג ארוך מספיק בשביל שניתן יהיה לחסל מישהו (או אפילו שניים) עם ה-Invulnerability הזה.

ג'וני- ברור שצחקתי כשאמרתי "מה אתה רמבו". גם אני המון פעמים single handedly חיסלתי MCOM. לפעמים זה משום שאף אחד לא הגן עליו ואפילו כשהטמנתי אף אחד לא הגיע. ולפעמים באמת הייתי רמבו וחיסלתי המון אויבים שהגיעו לנטרל. הנקודה שלי היא רק שזה לרוב לא עובד.. לרוב מתים וצריך שמדיק יחייה אותך או שחייל סער יתן קצת מחסה עם רימון עשן. כשמצליחים להרוג את הבאים לנטרל אז זה כל הכבוד.. אבל אם אף אחד לא בא לנטרל אז זה לא רמבו, זה סתם שקבוצת האויב חלשה או לא שמה לב ל-MCOM.

פורסם

אם כבר להסתכל על משהו זה על ה W/L Ratio אבל תכלס הכי חשוב שיהיה כיף (:

אגב W/L Ratio, כבר כמה ימים לא שיחקתי אבל בתחילת השבוע היו לי כמה מצבים משעשעים שאיך שנכנסתי למשחק, עדיין לא עשיתי spawn וכבר הקבוצה שלי ניצחה/הפסידה.

100 נקודות בקלות :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים