פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים יש לי לוח אם של asus p5wdhכרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים אני מניח שהוא מתכוון ל-bootאז התשובה היא כן, חבר את הדיסק ופשוט תגדיר בביוס שהוא יהיה הראשון ב-boot orderתתקין מערכת הפעלה (או שלא במידה וכבר יש).. וזה הכל
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר אני מניח שהוא מתכוון ל-bootאז התשובה היא כן, חבר את הדיסק ופשוט תגדיר בביוס שהוא יהיה הראשון ב-boot orderתתקין מערכת הפעלה (או שלא במידה וכבר יש).. וזה הכלראשי ז"א מאסטר, האם באמת יספיק לי לעדכן בביוס, זה לא משנה אם זה יהיה ב sata 1 או 3 ? אני מתכוון להתקין מערכת חלונות נוספת
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים זה מה שצריך לעשות, לקבוע שיהיה ראשון ב-boot order.אין Master/slave ב-SATA. וכן, אתה יכול לחבר לאיזה חיבור SATA שתרצה.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר זה מה שצריך לעשות, לקבוע שיהיה ראשון ב-boot order.אין Master/slave ב-SATA. וכן, אתה יכול לחבר לאיזה חיבור SATA שתרצה.האם אני יכול לחבר את הדיסק ל sata raid 1 או ל ez raid2/1 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.