פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טובאולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת:אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקעובלי ריסט אי אפשר לעשות כלוםמה לעזעזל קורה פה?אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק================================================================עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמןואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים ידע כללי:אם ברשותך מסך LCD אתה אמור להגדיר קצב רענון אך ורק של 60 הרץלבעיה:סיכוי גבוהה לתקלת כרטיס מסך, גש עם המחשב או הכרטיס למעבדת החנות
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר ידע כללי: אם ברשותך מסך LCD אתה אמור להגדיר קצב רענון אך ורק של 60 הרץ לבעיה: סיכוי גבוהה לתקלת כרטיס מסך, גש עם המחשב או הכרטיס למעבדת החנות בטוח שזה תקלה? כי זה קורה פעם בכמה זמן..לא משהו שקורה תמיד.. אני הילך כשיצא לי מקווה שהשבוע
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים צבעים מוזרים זה לרוב תקלת כרטיס מסךאתה יכול לנסות להתקין דרייבר יותר חדש אחרי הסרה מלאה של הנוכחיאצלי כרגע מותקן במחשב כרטיס מסך תקול שנותן את אותותיו אחת לשבועיים בערך אבל אצלי הוא לא באחריות לצערי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.