עבור לתוכן

התבלטות בין לוחות אם

Featured Replies

פורסם

DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E

GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E

EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E

Asus P6T WS Professional

איזה לוח אם הכי טוב?

איזה לוח הכי איכותי?

איזה לוח אם הכי מומלץ?

איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא?

איזה לוח אם הכי טוב לOC?

בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות?

מה אתם מציעים לי?

תודה לעוזרים

פורסם

איזה לוח אם הכי טוב?

איזה לוח הכי איכותי?

איזה לוח אם הכי מומלץ?

אין דברים כאלו. אם אתה רוצה המלצה רצינית אז תרשום דרישות ותקציב. וגם תכניס את הדרישות והתקציב לכותרת כי הכותרת כרגע לא ממש עניינית.

פורסם

ASUS

פורסם

מה אתה אומר? ASUS? פשוט וקל? הכי טוב, מומלץ ואיכותי?

אולי כדאי שתסביר את התשובה שלך כי אחרת זה נראה כמו ספאם.

פורסם

האם תסכים שרוב שיאי האובר נשברו על ידי לוחות של אסוס?

האם תסכים איתי שהלוחות הגבוהים שלהם הם הכי מאובזרים?

האם תסכים שיש להם הכי הרבה פיצ'רים גם ברמת התוכנה?

כך זה נראה לי בכל אופן.

נ.ב- אין צורך לאיים, זה ממש לא מקדם כלום...

פורסם

1. אולי. אני לא עוקב אחרי זה- זה לא רלוונטי ל-99.9999 אחוזים מהאנשים.

2. לא. אולי לא ראית לוחות של חברות אחרות. אולי החברה הכי נפוצה בארץ כרגע היא גיגהבייט ואחריה אסוס, אבל ישנן עוד מותגים ותמיד יהיו לוחות יקרים עם הרבה אביזרים, פיצ'רים וירקות.

3. על מה אתה מדבר? על רמת הביוס? על תוכנות נלוות?

הוא שאל מה הכי טוב, מומלץ ואיכותי. אתה ענית שהלוחות של Asus (או לפחות הלוח של Asus מבין הלוחות שהוא ציין) הם הכי איכותיים. האם זה מה שהתכוונת לומר? אולי בשביל כל אחד זה יתקבל אחרת, אבל בד"כ מוצר שאינו איכותי הוא כזה שנוטה להתקלקל או במילים אחרות פחות אמין. אתה חושב שמתוך רשימת לוחות האם הנ"ל הלוח של אסוס בעל הסיכויים הכי נמוכים להתקלקל? :nixweiss:

נ.ב. חס וחלילה, לא התכוונתי לאיים. תגובה עם מילה אחת לשאלה כזו מורכבת אוטומטית נראית לי כמו ספאם.

פורסם

אני יכול לומר כך, מנסיוני הדל, אחרי מספר לוחות שהתעללתי בהם קשות על ידי העלאת מתחים וכדומה, מי שעמד הכי הרבה בעינויים ומספר רב של שנים היו אסוס.

כמו כן, אף על פי שאובר אינו רלוונטי עבור רוב האנשים כפי שציינת, עדיין הוא מהווה לעניות דעתי מדד מסויים לגבי עמידות הלוח ואיכות ייצורו.

פורסם

"אובר"- ב-1 לא התכוונתי לאוברקלוק פשוט. כמעט כל לוח יכול לתת אוברקלוק, יש יותר טובים ויש פחות טובים. אתה אמרת שהלוחות שלהם שוברי שיאים; הנקודה שלי היא ש-99.9999 מהאוכלוסיה (כולל אותנו גיימרים ואוברקלוקרים) לא קונים לוח בשביל לשבור שיאים ולהיות מקום ראשון ב-hwbot, אפילו לא המשתמשים שבנינו שמשתמשים בקירורים מיוחדים שאינם על בסיס אוויר.

לגבי הניסיון שלך, אני מאמין לך לחלוטין אבל אני חושב שזה רחוק מאוד מלהיות הבסיס לכך שהלוחות של אסוס אמינים/איכותיים/יציבים יותר. זה בידיוק כמו בכוננים קשיחים - רק במשקל גדול יותר (שכן קשיחים מתים יותר מלוחות); הניסיון שלי ושלך ושל עוד 50 אנשים אינו רלוונטי, אז מה אם מתו לי 3 קשיחים של WD (אני סתם ממציא דוגמא)? זה לא אומר כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים