עבור לתוכן

לוח אם גוסס - יש אחריות באייבורי - האם אפשר להחליף ללוח אחר, ואם כן, לאיזה?

Featured Replies

פורסם

לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב באייבורי (הכמעט הוא חשוב, עוד חודשיים נגמרת לי האחריות..).

לוח האם הוא MSI Neo P965, והמעבד הוא E6600, ספק הכוח הוא Seasonic silver power 500W, ואני לא עושה OC.

במאי 2009 החלפתי את לוח האם בלוח זהה, בגלל שהביוס היה מתאפס בכל פעם שכיביתי את המחשב (והחלפת סוללה לא פתרה את הבעייה).

אתמול (ה 26.2.2010 ), לוח האם חזר לעשות אותן בעיות.

אני רוצה לבקש מהם להחליף את לוח האם ללוח אחר, קצת יותר אמין, גם בגלל שהאחריות נגמרת עוד חודשיים, וגם בגלל שאני לא יכול להשבית את המחשב ליותר מדי זמן.

אתם יודעים אם אפשר להחליף ללוח של חברה אחרת? ואם כן לאיזה ממה שיש להם מומלץ?

תודה!

פורסם

איך נדע מה יש להם? הם לאו דווקא יחליפו מהמבחר שיש באתר שלהם. תאמר לנו מהן האפשרויות, אם בכלל יש לך אפשרות בחירה.

פורסם
  • מחבר

אם יש לי אפשרות להחליף את לוח האם, הייתי שמח לבוא אליהם עם דגם ספציפי, לבקש מהם להחליף אליו, ולסגור את הדיון.

לכל הפחות, הייתי שמח לדעת איזו חברה היא היותר טובה מבין האפשרויות.

לגבי הבעייה של לוח האם: כשמכבים את המחשב, ההגדרות בביוס נמחקות, השעון קופץ בין תאריכים וזמנים לא הגיוניים. אחרי מס' דקות הערכים מתייצבים, ואפשר להכניס את ההגדרות מחדש.

לגבי דגמים:

אני יכול רק לכתוב מה יש להם באתר.

סוקט 775

אסוס:

P5KPL-AM

P5QPL-AM

P5P43TD

P5QPL-VM

P5Q Pro Turbo

גיגהבייט:

GA-G31M-ES2L

GA-EP45-UD3L

GA-EP43-UD3L

GA-G41M-ES2L

msi:

P43T-C51

פורסם

הייתי הולך על אחד מהשניים :

GA-EP45-UD3L

GA-EP43-UD3L

פורסם

איך נדע מה יש להם? הם לאו דווקא יחליפו מהמבחר שיש באתר שלהם. תאמר לנו מהן האפשרויות, אם בכלל יש לך אפשרות בחירה.

כפי שאמרו מעליי, במילים אחרות- פשוט קח את הלוח הכי יקר שיש להם שמתאים למערכת שלך. כשתדע אם הם יכולים להחליף ואם כן אז מהן האופציות- תרשום כאן ותוכל לקבל תשובה יותר רצינית.

פורסם
  • מחבר

הייתי שם היום, והחליפו לי את לוח האם ל Msi p35 neo (שזה נחמד, עוד כמה אחוזים לביצועים, בחינם).

מצטער שלא סיפקתי יותר מידע, זה מה שהיה ידוע לי.

פורסם

קיבלת לוח מתקדם יותר. אבל מה זה קשור לביצועים? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים