פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים.מה פשר התקלה בחומרה?מה כדאי לבדוק?
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים אם נניח שהלוח עצמו תקין, תתחיל בבדיקת ספק הכוח.אחרי זה יש את עניין טמפרטורת המעבד, מכיוון שאין לך דרך לבדוק את הטמפרטורה, אתה יכול לפרק ולהתקין מחדש (כולל כמובן מריחת משחה טרמית חדשה) את הקירור למעבד.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר אם היה מדובר בבעיית קירור של המעבד, הוא לא היה אמור לעצור בנקודות שונות ויותר רחוקות? הוא עוצר ממש 6 שניות אחרי ההדלקה כל פעם באותה נקודה. בדרך כלל זה לא אופיני לבעיה כזאת לא?
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים בדרך כלל 4 צפצופים קצרים של הביוס מעידים על מודול זכרון תקול, או סדר לא נכון של המודלים בסלוטים של הזכרונות.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר המחשב לא שלי, לא היו להם דריוורים כך שחוברת בכלל לא נראה לי שישהחלפתי זכרונות וכרטיס מסך, עדיין אותו דבר.אני חושש שהלוח אם או המעבד לא תקינים. במקרה של מעבד זה אחריות לכל החיים לא?במקרה של לוח אם זה בדרך כלל שנה או 3 שנים אחריות?
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים אם תדע את דגם לוח האם ניתן למצוא את חוברת הלוח באתר היצרןלגבי אחריות ללוחות אם זה משתנה מיבואן ליבואן אבל יותר נפוץ 3 שניםכאשר אומרים על פריט כלשהו אחריות לכל החיים הכוונה בד"כ שנה אחרי שהייצור הופסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.